Novellus Pilvipalvelut toimitti Freshdesk-asiakastukiratkaisun kotimaiselle diilipalvelu Offerilla Oy:lle.

Kotimainen diilipalvelu Offerilla Oy starttasi toimintansa helmikuussa 2016 Suomessa ja yhdisti heti alkuun monikanavaisen asiakastukiratkaisun hyödyt Freshdeskillä! Palveluun liitettiin puheen lisäksi sähköposti- sekä offerilla.com-verkkosivuston chat-palvelukanavat.

Freshdesk nopeuttaa asiakaspalvelun työskentelyä tuomalla eri kanavista saapuvat yhteydenotot yhteen paikkaan käsiteltäväksi joten hallintaan ei tuhlata ylimääräistä aikaa ja samat tiedot ovat helposti kaikkien käyttäjien saatavilla. Ominaisuuksina käytössä ovat mm. sähköpostien käsittelyssä valmiit vastauspohjat sekä automatisoidut vastaukset. Puhekanavaan liitettiin paikallinen 09-numero sekä palvelun aukioloajat ja puheluihin vastaaminen onnistuvat suoraan verkkoselaimesta sekä matkapuhelimella ilman erikseen asennettavia sovelluksia. Chat toimii palveluaikojen ulkopuolella lisäksi myös asiakkaiden yhteydenottolomakkeena.

Toimitus toteutettiin startup-henkeen nopeasti ja sovitulle käyttöönottopäivälle saatiin sovitettua sekä koulutus että palvelun konfigurointi jolloin asiakkaan pääkäyttäjä pääsi myös itse osallistumaan käyttöönoton jokaiseen vaiheeseen. Päivittäinen käytön tuki tapahtuu kätevästi joko puhelimitse ja chatilla tai videoneuvottelulla sekä näytönjakamisella Google G Suite-palvelun kautta.

Lisätietoja:

Risto Juntunen
COO, Offerilla Oy
Puh.: 050 3316 777

Haluatteko tehostaa asiakasyhteydenottojenne käsittelyä?

Jätä soittopyyntö