Pysähdy! Lue!

Mieti tulevaisuuden tarpeitasi. Haluan kertoa sinulle, miksi sinun kannattaa vähintäänkin tutustua Freshsalesiin ennen kuin otat käyttöön jonkin toisen CRM-ohjelman. Vielä ennen uuden ohjelman käyttöönottoa kannattaa miettiä myös tulevaisuuden tarpeita ja palveleeko valitsemasi ohjelma myös yrityksen kasvun myötä. Vaikka Pipedrive sopisikin sinulle juuri nyt, jäävätkö sen ominaisuudet vajaiksi muutaman vuoden jälkeen?

Ohjelman vaihtaminen on helpointa vielä ennen käyttöönottoa. Jälkikäteen CRM-ohjelman vajaat ominaisuudet alkavat harmittamaan ja vaihtaminenkin tuntuu työläältä kaiken tiedon siirtämisen kanssa. Eikä pidä unohtaa uuden työkalun opettelua.

Tee siis viisas päätös ja kysy meiltä miten Freshsales CRM voisi auttaa juuri sinun yritystäsi niin markkinoinnin, myynnin kuin asiakkuudenhoidon kanssa.

Toisin kuin moni muu CRM, Freshsales erottelee liidit ja kontaktit erillisiksi osioiksi. Liidillä on omat vaiheensa, jossa liidin etenemistä seurataan ja eri vaiheille voidaan kohdistaa erilaisia automaatioita, joko muistutuksia myyjille tai automatisoituja sähköposteja liidille. Kun myyntitapaamiset on pidetty ja asiakkaalle päästään tekemään tarjous, muutetaan liidi yritykseksi ja yrityksen yhteyshenkilöksi, joille tehdään tarjous. Tarjoukselle ja yhteyshenkilöille (kontakteille) voidaan taasen kohdistaa liidin käsittelystä eroavia automaatioita.

Liidin ja kontaktin erottelu selkeyttää yrityksen myyntiprosessia, koska niiden hoitaminen on täysin erilaista. Joissain yrityksissä näitä tekevät jopa eri henkilöt. Näin saat automatisoitua niin liidien kuin olemassa oleviean asiakkaiden hoidon ja ohjata myyjien työtä mahdollisimman tarkasti erilaista myyntityötä tarvitsevien asiakkaiden suhteen.

Sähköposti

Freshsalesissa on ilmaisversiota lukuunottamatta mukana täydellinen sähköposti-integraatio, sisältäen lähetettyjen sähköpostien avaamisseurannan. Tämä tarkoittaa sitä, että jo Blossom-taso sisältää enemmän ominaisuuksia, kuin vastaavan hintainen Silver-taso Pipedrivessa.

Sähköpostit tulevat Pipedrivessa mukaan vasta Gold-tasossa ja vastaavan hintainen Garden sisältää Freshsalesissa jo reilusti enemmän ominaisuuksia, kuten esimerkiksi myyntikampanjat asiakkaiden jälkihoitoon tai liidien kontaktointiin, sekä reilusti erilaisia raportteja myynnin ja markkinoinnin seuraamiseen.

Tästä syystä pyydän harkitsemaan kunnolla mikä ohjelma tukee tarpeitanne myös muutaman vuoden päästä. Jätä soittopyyntö, niin soitan ja kuuntelen tarpeenne. Katsotaan voimmeko auttaa!

Jesse Uitto.

Jesse Uitto

Customer Success Manager
+358 45 678 4438
[email protected]

Jätä soittopyyntö

Nimi:

Sähköposti:

Puhelinnumero:

Teksti:

Jaa artikkeli kaverille:


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *