Myyntitiimien toiveiden mukaisesti kehitetyn CRM:n avulla vähennätte tarvetta useiden eri ohjelmistojen käytölle.

Työskenteleekö myyntitiiminne useiden ohjelmistojen loukussa?

Freshsalesilla yhdistätte liidien, kontaktien sekä diilien hallinnan ja yhteydenpidon puhelimella, sähköpostilla ja chatilla.

Liittämällä Freshsales asiakastuki- ja tiketöintiratkaisu Freshdeskiin sekä keskustelualusta Freshchatiin, myyntitiiminne saa näin entistä paremman näkyvyyden kaikista asiakaskohtaamisista.

 

Tunnista myyntimahdollisuudet helpommin kuin aiemmin.

Liidit

Tehokas liidien hallinta alkaa mahdollisuuksien tunnistamisesta ja Freshsales kertoo sinulle kaiken tarvittavan helposti yhdellä silmäyksellä.

Freshsalesilla pisteytätte liidit (lead scoring) kylmästä kuumaan, täydennätte tietoja automaattisesti sosiaalisesta mediasta (auto profile enrichment) ja luokittelette myyntimahdollisuudet.

Tiedä myyntiputkesi tärkeimmät kohteet.

Diilit

Modernilla 'funnel view' -näkymällä löydätte tärkeimmät tiedot diileistä eri vaiheittain ja jaottelemalla ne useamman myyntiputken (multiple pipelines) välille, organisoitte kaiken helposti vaikka tuotteittain tai tiimeittäin.

Hyödyntämällä lisäksi tehokkaita haku- ja lajittelumenetelmiä, pysytte ajantasalla eikä pallo tipu myyntitiimiltänne missään vaiheessa.

Oivalla myyntimahdollisuudet reaaliajassa.

Seuranta

Pysy ajantasalla asiakaspolusta hyödyntämällä visuaalisesti havainnollistavaa 'Activity timeline' -ominaisuutta, joka tuo asiakkaalle kohdistuneet tapahtumat yhteen selkeään näkymään.

Yhdistämällä Freshsales osaksi verkkosivujenne kävijäseurantaa, saatte hyödyllistä tietoa henkilökohtaisen asiakaskohtaamisen avuksi.

Puhelinlangat laulaa.. ilman erillistä puhelinjärjestelmää.

Puhelin

Sisäänrakennetun puhelimen avulla vastaanotat ja soitat puheluita Freshsalesista ilman erillistä puhelinjärjestelmää ja liität ne osaksi asiakkaiden kontaktihistoriaa.

 Freshsalesin avulla tallennat puhelut automaattisesti ja liität mukaan muistiinpanot, yhdestä näkymästä. Voit lisäksi käyttää olemassaolevaa puheratkaisua ja tallentaa yhteydenotot manuaalisesti kontaktin puhelulokiin.

 

Enemmän kuin vain pelkkä sähköposti.

Sähköposti

Yhdistä henkilökohtainen sekä myyntitiimisi yhteinen sähköpostitili Freshsalesiin ja aloita liidien generointi jokaisesta asiakaskohtaamisesta.

Sähköpostien synkronoinnin lisäksi kirjoitat valmiit viestipohjat, ajastat sähköpostien lähetykset, seuraat vastaanottajien avauksia ja klikkauksia reaaliajassa, luot tehokkaita myyntikampanjoita sekä paljon muuta!

Valjasta faktat kilpailueduksesi.

Raportit

Freshsalesissa luot raportteja hyödyntämällä valmiita raporttipohjia tai rakentamalla kustomoidut raportit tarpeiden mukaan. Visuaalisella myynnin raportoinnilla seuraat kehitystä ilman tarvetta monimutkaisille asetuksille ja ajastuksilla lähetät raportit suoraan sähköpostiisi automaattisesti.

Myynnin kojelaudalla (Sales dashboard) seuraat tärkeimpiä ajankohtaisia mittareita ja reagoit tapahtumiin aina reaaliajassa.

Käytä aikasi fiksusti ja kloussaa diilit nopeammin.

Workflow

Freshsalesin Workflow'lla automatisoit toistuvat tehtävät, virtaviivaistat prosesseja ja keskityt paremmin tuottavaan työhön.

Workflow'n avulla suoritat tylsät rutiinit yksinkertaisilla säännöillä. Kun säännöt ovat luotu niin järjestelmä käy läpi tapahtumia, kuten muutoksen diilin vaiheissa  ja lähettää esimerkiksi sähköpostimuistutuksen myyntitiimin jäsenelle.

Pidä CRM mukana myös kun olet matkalla.

Mobiili CRM

Freshsalesin mobiiliapplikaation (Android + iOS) avulla pidät CRM:n mukana kun olet liikkeellä. Soitat asiakkaille ja kirjaat muistiinpanot puheluiden sekä tapaamisten jälkeen.

Mobiiliappilla päivität asiakkaiden tiedot, kuten diilien tilat tai tapahtumat, suoraan matkapuhelimestasi Freshsalesiin.

Hyödynnä osana nykyistä ICT-ympäristöä.

Integraatiot

Freshsales CRM sopii osaksi nykyistä ekosysteemiänne ja integroituu valmiiden rajapintojen avulla moniin palveluihin. Valmiina listalla ovat mm. Google G Suite, Office 365 sekä Hubspot ja Zapier.

Mikäli listalta ei löydy tarpeisiinne sopivaa liitäntää, voimme rakentaa sen hyödyntäen Freshsalesin mukana tulevaa REST API -ohjelmointirajapintaa.

Freshsales myynnin- ja asiakkuudenhallintaohjelmistoa hyödyntää jo yli 10 000 tyytyväistä yritystä ympäri maailman.

Blossom
12
12€ per käyttäjä kuukaudessa vuosisopimuksella tai 19€ per käyttäjä kuukausimaksulla.
Sisäänrakennettu puhelin
Yhteystietojen hallinta
Liidien pisteytys
iOS ja Android appsit
Integraatiot
Web-lomakkeet
Myyntiputken hallinta
250 sähköpostia päivässä per käyttäjä
2 myyntikampanjaa per käyttäjä
2 automatisoitua työnohjainta
Perusraportointi
Garden
25
25€ per käyttäjä kuukaudessa vuosisopimuksella tai 35€ per käyttäjä kuukausimaksulla.
Useamman myyntiputken hallinta
500 sähköpostia päivässä per käyttäjä
5 myyntikampanjaa per käyttäjä
Liidien osoitus ja luokitus
10 automatisoitua työnohjainta
Laajennettu raportointi
Estate
49
49€ per käyttäjä kuukaudessa vuosisopimuksella tai 65€ per käyttäjä kuukausimaksulla.
Automaattinen profiilin täydentäminen
1000 sähköpostia päivässä per käyttäjä
Laajennettu liidien pisteytys
25 automatisoitua työnohjainta
Dashboard-raportointi
Edistyneet lomakkeet ja käyttäjän tapahtumien seuranta
Forest
79
79€ per käyttäjä kuukaudessa vuosisopimuksella tai 99€ per käyttäjä kuukausimaksulla.
EU Data Center
2000 sähköpostia päivässä per käyttäjä
25 kampanjaa per käyttäjä
Rajoitettu pääsynhallinta (IP)
50 automaattista työnohjainta

Olemme Freshsalesin kotimainen kumppani. Tarjoamme käyttöönoton, koulutuksen ja päivittäisen tuen sekä räätälöinnin.

Jesse Uitto

Customer Success Manager
+358 45 678 4438
jesse@novellus.fi

Jätä soittopyyntö