DigiCampus

DigiCampus valitsi Freshservicen tukipalvelujärjestelmäksi

 

Digicampus.

DigiCampus on usean korkeakoulun yhteinen kehittämishanke. Hajautettu toiminta asetti omat haasteensa myös tukipalvelun hankintaan. Hankintakriteereinä oli pilvipalvelu, joka tukee verkostomaista toimintaa. DigiCampus ottikin käyttöönsä Freshservicen, joka on auttanut yhteisen palvelun ja toimintatapojen luonnissa. Myös DigiCampuksen tukisivusto tarjotaan Freshservicen alustalta, joka mahdollistaa yhtenäisen tukipalvelun tarjoamisen.

Tukipalvelu luotiin tyhjältä pöydältä

Uutena yhteishankkeena tukipalvelun kehittämiseen on lähdetty avoimin mielin. Projektipäällikkö Sari Tervonen DigiCampus-hankkeesta kertookin, että hyviä käytänteitä poimittiin mukana olevilta korkeakouluilta. Tämän lisäksi Novellus oli käyttöönotossa hyvä kumppani, joka vei käyttöönottoa läpi. Sari arvostaa erityisesti useita työpajoja, joita käyttäjien kanssa pidettiin ja yhdessä pohdittiin toimivaa ratkaisua.

Omnikanavainen tuki

Freshservicen lisäksi DigiCampuksella on käytössä Freshchat ja Freshcaller. Näin asiakkaita voidaan palvella monikanavaisesti ja asiakaspalvelijat käyttävät vain yhtä käyttöliittymää. Sarin mukaan tuoteperhe toimii hyvin yhteen, "Näistä saadaan tiketit ja kaikkea hallinnoidaan yhdessä järjestelmässä."

Kokonaisuus saa kiitosta käyttöönotosta

Sarin mukaan Freshservice on moderni järjestelmä. Peruskäyttö on helppoa ja selkeää. Käyttäminen on nopeaa ja palavelee hyvin hajautettua tiimiä, joka on ympäri maata.

Freshservicen lisäksi myös Novellus saa kiitosta. "Novellus on joustava ja asiakasystävällinen. Tapa jolla asiat otetaan selvitykseen, on tehnyt minuun vaikutuksen", Sari päättää.

DigiCampus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama korkeakoulutuksen kehittämishanke. Hanketta koordinoi Itä-Suomen yliopisto.

Hankkeessa on luotu DigiCampus.fi-oppimisympäristö kaikkien suomalaisten korkeakoulujen käyttöön. Hanke tuottaa pedagogis-digitaalisia tukipalveluja oppimisympäristön käyttöön (dc-help.digicampus.fi).

Lisäksi hankkeessa kehitetään kampusten fyysis-digitaalista oppimismaisemaa, kehitetään digitalisoitujen palveluiden laatua, toteutetaan valtakunnallinen, nykyisiä sovellusaloja laajentava sähköisen tenttimisen palveluportfolio, sekä tuetaan ja koulutetaan saavutettavien ja esteettömien toiminta- ja oppimisympäristöjen rakentamista.

Sisältöhankkeina on tuotettu oppimisen ekosysteemi biotaloudessa, ympärivuotista kurssitarjontaa kemiassa ja aikaan ja paikkaan sitomatonta opetusta oikeustieteissä.

 

"Näistä (Freshcaller ja Freshchat) saadaan tiketit ja kaikkea hallinnoidaan yhdessä järjestelmässä." - Sari Tervonen, DigiCampus

Haluaisitko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!