Exemi Oy

Novellus Pilvipalvelut nosti Exemin myyntiä

 

Exemi Oy.

Exemillä oli joskus ollut mielessä chat-palvelun hankinta. Nyt kun Freshchat saatiin käyttöön, niin huomattiin että sen avulla saadaan oikeasti tehtyä lisää kauppaa.

Freshchat on auttanut kasvattamaan myyntiä

Heikki Pyhältö, Toimitusjohtaja, uskoo, että chatin myötä on saatu kauppoja, joita muuten ei olisi tullut. Jättipä eräs asiakas sen kautta vain soittopyynnönkin. "Jäi kuva, että tuskin tätä olisi ilman chattiä jätetty.", Heikki lisää.

Heikki huomauttaa, että kauppaa ei useinkaan pystytä tekemään suoraan chatissä. Verkkokaupassa chat on vain tapa saada asiakas pysähtymään ja johdattaa keskustelua. Lopullinen tarjous tehdään kuitenkin pääasiassa myöhemmin toista kanavaa pitkin.

"On hyvä kun asiakkaat voivat katsoa kaupasta tuotteita ja kysyä apua chatissä. Meillä esimerkiksi tuotteilla on useita synonyymejä, eikä asiakas aina osaa etsiä tuotteita oikeilla termeillä. Chatin avulla voimme helposti linkata asiakkaalle hänen etsimänsä tuotteet.", Heikki tarkentaa.

Keskusteluhistoria on kullanarvoinen

Heikin mukaan Freshchatin keskusteluhistoria on hyvä. Sieltä voidaan varmistaa asiakkaalle annetut tarjoukset. Joskus asiakkaat väittävät, että ovat saaneet chatissä paremman tarjouksen, mikä ei pidä paikkaansa. On hyvä, että keskustelut löytyvät jälkikäteen ja muutkin voivat tarkastaa mitä asiakkaille on luvattu.

Chat vaatii nopeaa asiakaspalvelua

"Chat on kaikin puolin hektinen niin hyvässä kuin pahassa. Asiakkaat odottavat nopeita vastauksia, joka on kiiretilanteissa välillä haastavaa.", puntaroi Heikki.

Exemi on positiivisesti yllättynyt chat-keskustelujen määrästä ja niiden vaikutuksesta yrityksen myyntiin. "Freshchat on maksanut itsensä takaisin parissa viikossa. Asiakkaille jää fiilis, että täällä toisessa päässä on joku oikea ihminen auttamassa.", Heikki päättää.

Exemi Oy on vuonna 2003 perustettu toimisto- ja pakkaustarvikealan yritys.

Exemi sijaitsee Ylöjärvellä Soppeenmäen teollisuusalueella. Exemi ei kuulu ketjuihin, vaan on yksityinen yritys. Henkilökunnalla on vankkumaton kokemus toimialalta reilun 30 vuoden ajalta.

Yrityksen asiakaskunta sijaitsee ympäri Suomea ja verkkokauppa on tähän oivallinen apuväline. Tilaaminen onnistuu asiakkaan haluamalla tavalla puhelimitse, sähköpostilla, faksilla, verkkokaupasta tai tulemalla paikan päälle.

Exemi haluaa korostaa henkilökohtaista asiakaspalvelua ja jokainen asiakas on tasavertainen. Yrityksen henkilökunta auttaa mahdollisuuksien mukaan ja pyrkii löytämään asiakkaillensa ratkaisut vaikeisiinkin ongelmiin.

 

"Freshchat maksoi itsensä takaisin parissa viikossa." - Heikki Pyhältö, Exemi Oy

Haluaisitko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!