Yhdistä chat saumattomasti myynnin CRM:ään sekä asiakaspalvelun tiketöintiratkaisuun.

Pilvipohjaisia yrityssovelluksia valmistava Freshworks julkaisi syksyllä 2017 Freshchat-keskustelualustan. Yhtiö on tullut jo tunnetuksi mm. lippulaivatuotteestaan, Freshdesk-tiketöintiratkaisusta sekä Freshsales CRM:stä. Tiiviillä aikataululla Freshchat on panostanut kentän haastajana ominaisuuksiin, joista nyt esittelemme ensimmäisenä Suomessa integraatiot Freshsales CRM:ään sekä Freshdesk-tiketöintijärjestelmään.

Saumattomuuden ei kuulu olla ainoastaan teknologian harteilla, mutta on sillä iso vaikutus päivittäiseen toimintaan. Integroimalla fiksusti eri liiketoiminnan järjestelmät keskustelemaan toistensa kanssa, kehitetään myös työntekijäkokemusta.

Saumattomuus myynnin näkökulmasta.

Freshchat voidaan liittää Freshsales CRM:ään kahdesta näkökulmasta, joko niin että 1) CRM:n tiedot ovat esillä Freshchatin käyttöliittymässä, tai 2) Freshchat liitetään suoraan osaksi Freshsales CRM:n käyttöliittymää.

1) CRM-tietojen tuonti Freshchat-keskustelualustaan.

Alla olevaan chat-keskusteluun on tuotu asiakkaan tiedot oikeaan reunaan kohtaan "Freshsales". Chat-agentti saa tietoonsa asiakkaalla olevat diilit, yritystiedot sekä vastuumyyjän CRM:stä.

2) Freshchat-keskustelualustan yhdistäminen Freshsales CRM:ään.

Yhdistämällä Freshchatin Freshsales CRM:ään, voidaan keskustelut käydä suoraan myynnin työkalusta ja välttää näin hyppimistä eri käyttöliittymien välillä. Mikäli chat-keskustelijaa ei tunnisteta, järjestelmä luo liidin automaattisesti CRM:ään.

Saumattomuus asiakaspalvelun näkökulmasta.

Freshchat integroituu asiakaspalvelun Freshdesk-tiketöintiratkaisuun kahdella tavalla, 1) tuomalla tiketit chat-keskustelunäkymään tai 2) luomalla tiketit chat-keskusteluista Freshdeskiin.

1) Freshdeskin tikettilistaus Freshchatissa.

Yhdistämällä Freshdeskin tikettitiedot keskustelunäkymään, asiakaspalvelun yhteydenotot (tiketit) näkyvät listauksena chatin oikealla puolella kohdassa "Freshdesk". Listassa ovat lisäksi linkit Freshdeskiin, josta yhteydenottoja voi käydä tutkimassa tarkemmin.

2) Keskustelusta tiketiksi Freshdeskiin.

Chat-keskustelun päätyttyä Freshchatissa painetaan "Resolve" ja avautuvasta näkymästä keskustelu siirretään tiketiksi Freshdeskiin.

Novellus.fi on Freshworksin kotimainen kumppani. Tarjoamme käyttöönoton, koulutuksen ja päivittäisen tuen sekä räätälöinnin.

Jätä soittopyyntö