Workshopit

Työpajoilla selkeyttä hankintaan ja asiakaskokemuksen jatkuvaan kehittämiseen

Kim Hiekkanen nojaa pöytään.

Järjestelmän hankinta

Workshop järjestetään tyypillisesti järjestelmän hankintaa pohdittaessa, jolloin haetaan asiakaspalvelun tai myynnin kipupisteet ja pohditaan yhdessä toisiko uusi teknologia näihin mahdollisesti apua.

 

Asiakaspalvelun kehittäminen

Workshopin ei kuitenkaan tarvitse aina liittyä järjestelmän uusintaan. On hyvä aika-ajoin istua alas ihan kehitysmielessä ja viilata asiakaspalvelua aina vain upeampiin suorituksiin. Tutkitusti opitut tavat ja tiedot haihtuvat pikkuhiljaa, joten on hyvä herätellä ajatuksia ja oppia uusia käytäntöjä aina silloin tällöin.

Arkisessa kiireessä pinnan alla piilee myös valtava potentiaali, siksi on tärkeää kuunnella käyttäjäryhmiä ajoittain. Workshopit antavat näihin mahdollisuuden ja tyypillisesti työpajojen avulla löytyykin usein aivan uusia, tehokkaampia tapoja tehdä asioita sekä parantaa asiakaskokemusta.

Meiltä saatte kokeneen ammattilaisen mukaan fasilitoimaan workshopia ja tuottamaan rutkasti lisäarvoa toiminnan kehittämisen tueksi.

Fiksumpaa asiakaspalvelua -Workshop

Workshopin sisältö:

  • Ennakkovalmistautuminen, n. 30 min puhelu
  • Kesto 3 tuntia
  • Workshopin yhteenveto

Hinta

1480 €, etätoteutus

Mikko Virta"Workshopin myötä hahmottui ne asiat, mitä pitää vielä tarkentaa. Workshop sai kaikilta hyvää palautetta, kaikki oli satasella muutoksen takana. Kyseessä ei kuitenkaan ollut vain uuden järjestelmän käyttöönotto, eli puhdas IT-projekti, vaan ennen kaikkea kulttuurillinen ja toimintamalleja koskeva muutos, jonka uusi järjestelmä vain mahdollistaa.", Mikko Virta, Maskun Kalustetalo Oy.

Lue tästä Maskun koko tarina »

Olemme toimittaneet Freshworks-tuotteita kymmenille organisaatioille asiakaskohtaamisten hallintaan. Miten voisimme palvella?

Miikka Merikallio.

Miikka Merikallio

Myyntipäällikkö
09 4272 3805
miikka@novellus.fi