Novellus Pilvipalvelut jatkaa vahvaa kasvuaan. Kasvun siivittämänä olemme helmikuussa vahvistaneet joukkuettamme uudella Customer Success Managerilla, Jesse Uitolla.Jesse Uitto

Jessellä on monipuolinen työkokemus asiakasrajapinnasta ja toiminnanohjausjärjestelmien parista. Jesse haluaa kehittää asiakaskokemusta kokonaisvaltaisesti. Yritysten prosessien digitalisointi on hänelle intohimo.

Olen ollut niin asiakkaan, kuin toimittajan rooleissa erilaisissa projekteissa. Teknologiaosaamiseni tuo vahvaa lisäarvoa asiakaskohtaamisten kehittämiseen. Odotan kovasti pääseväni tuottamaan tuota lisäarvoa Novellukselle ja sen asiakkaille.

Jatkossa Kim keskittyy käyttöönottoihin Jessen ottaessa vastuun Novelluksen myyntitoiminnoista Customer Success Managerina.

Tervetuloa joukkueeseen Jesse!

Nostamme asiakaskohtaamisenne pilviin! Novellus.fi on kotimainen Freshworks-kumppani yhden luukun palvelumallilla. Olemme toimittaneet pilvipalveluita jo yli 200 000 asiakaskohtaamiseen. Meiltä saatte markkinoiden parhaat teknologiat ja tarvittavat asiantuntija- sekä lisäpalvelut.

Jaa artikkeli kaverille: