Yhteystiedot

Novellus Palvelut Oy

09 4272 3800
Kaikki puhelumme nauhoitetaan

info@novellus.fi

Katso tukiartikkeleita »

whatsapp logo.

 

 

Fredrikinkatu 61 a 6. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2702180-5


TIIMI

Jesse Uitto.

Jesse Uitto

Toimitusjohtaja, myyntijesse@novellus.fi
09 4272 3802


Varaa demo!

Heli Salonen.

Heli Salonen

Palvelupäällikkö

Jessellä on pitkä kokemus erilaisista liiketoimintaohjelmistoista. Asiakaspalvelujärjestelmien lisäksi kokemusta löytyy mm. ERP-, taloushallinto-, ja CRM-ratkaisuista sekä näiden yhteensovittamisesta. Jesse vastaa siitä, että tarjoamamme paketti sopii asiakkaan tarpeisiin.

Heliltä löytyy pitkä kokemus asiakaspalvelun prosessien kehittämisestä. Heli varmistaa asiakkaidemme asiakaspalvelun sujuvat työnkulut niin käyttöönotoissa kuin jatkuvassa kehityksessä.

Kim Hiekkanen.

Kim Hiekkanen

Teknologiajohtaja

Kim on Suomen johtava Freshdesk-asiantuntija sekä yksi pohjoismaiden kokeneimmista omnikanavaisen asiakaspalvelun kehittäjistä. Yli 15 vuotta alalla sekä satoja läpivietyjä hankkeita takaavat kokonaisvaltaisen ratkaisun.

Mika Olkkonen.

Mika Olkkonen

Tekninen Asiantuntija

Mika on tekniikasta kiinnostunut asiakaspalvelun moniottelija. Pitkä kokemus löytyy useiden matkapuhelinvalmistajien, puhelinjärjestelmien, sekä operaattorin teknisestä tuesta ja asiakaspalvelusta. Näissä myös erilaiset asiakaspalvelun ohjelmistot ovat tulleet tutuksi, niin agenttina, esimiehenä kuin järjestelmien pääkäyttäjänä.