Yhteystiedot

Novellus Palvelut Oy

09 4272 3800
Kaikki puhelumme nauhoitetaan

palvelut@novellus.fi

Katso tukiartikkeleita »

 

 

Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Y-tunnus: 2702180-5
VAT ID: FI27021805


TIIMI

Miikka Merikallio.

Miikka Merikallio

Myyntipäällikkö

miikka@novellus.fi
09 4272 3805

Jesse Uitto.

Jesse Uitto

Toimitusjohtaja

jesse@novellus.fi
09 4272 3802

Miikalla on kokemusta myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Kokemus on karttunut niin yrityspalveluiden, ohjelmistojen kuin tukkumyynnin parissa. Miikka auttaa yrityksiä löytämään parhaat ratkaisut jokapäiväisiin haasteisiin.

Jessellä on pitkä kokemus erilaisista liiketoimintaohjelmistoista. Asiakaspalvelujärjestelmien lisäksi kokemusta löytyy mm. ERP-, taloushallinto-, ja CRM-ratkaisuista sekä näiden yhteensovittamisesta. Jesse vastaa siitä, että tarjoamamme paketti sopii asiakkaan tarpeisiin.

Kim Hiekkanen.

Kim Hiekkanen

Teknologiajohtaja

Kim on Suomen johtava Freshdesk-asiantuntija sekä yksi pohjoismaiden kokeneimmista omnikanavaisen asiakaspalvelun kehittäjistä. Yli 15 vuotta alalla sekä satoja läpivietyjä hankkeita takaavat kokonaisvaltaisen ratkaisun.

Mika Olkkonen.

Mika Olkkonen

Tekninen Asiantuntija

Mika on tekniikasta kiinnostunut asiakaspalvelun moniottelija. Pitkä kokemus löytyy useiden matkapuhelinvalmistajien, puhelinjärjestelmien, sekä operaattorin teknisestä tuesta ja asiakaspalvelusta. Näissä myös erilaiset asiakaspalvelun ohjelmistot ovat tulleet tutuksi, niin agenttina, esimiehenä kuin järjestelmien pääkäyttäjänä.

Rekry

Kasvamme kovaa vauhtia ja etsimme riveihimme uusia asiantuntijoita.

Jätä avoin hakemus!