Yhteystiedot

Novellus Palvelut Oy

09 4272 3800
Kaikki puhelumme nauhoitetaan

palvelut@novellus.fi

Katso tukiartikkeleita »

whatsapp logo.

 

 

Fredrikinkatu 61 a 6. krs
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2702180-5
VAT ID: FI27021805


TIIMI

Miikka Merikallio.

Miikka Merikallio

Myyntipäällikkömiikka@novellus.fi
09 4272 3805


Varaa demo!

Jesse Uitto.

Jesse Uitto

Toimitusjohtajajesse@novellus.fi
09 4272 3802


Varaa demo!

Kim Hiekkanen.

Kim Hiekkanen

Teknologiajohtaja

Miikalla on kokemusta myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Kokemus on karttunut niin yrityspalveluiden, ohjelmistojen kuin tukkumyynnin parissa. Miikka auttaa yrityksiä löytämään parhaat ratkaisut jokapäiväisiin haasteisiin.

Jessellä on pitkä kokemus erilaisista liiketoimintaohjelmistoista. Asiakaspalvelujärjestelmien lisäksi kokemusta löytyy mm. ERP-, taloushallinto-, ja CRM-ratkaisuista sekä näiden yhteensovittamisesta. Jesse vastaa siitä, että tarjoamamme paketti sopii asiakkaan tarpeisiin.

Kim on Suomen johtava Freshdesk-asiantuntija sekä yksi pohjoismaiden kokeneimmista omnikanavaisen asiakaspalvelun kehittäjistä. Yli 15 vuotta alalla sekä satoja läpivietyjä hankkeita takaavat kokonaisvaltaisen ratkaisun.

Heli Salonen.

Heli Salonen

Palvelupäällikkö

Heliltä löytyy pitkä kokemus asiakaspalvelun prosessien kehittämisestä. Heli varmistaa asiakkaidemme asiakaspalvelun sujuvat työnkulut niin käyttöönotoissa kuin jatkuvassa kehityksessä.

Mika Olkkonen.

Mika Olkkonen

Tekninen Asiantuntija

Mika on tekniikasta kiinnostunut asiakaspalvelun moniottelija. Pitkä kokemus löytyy useiden matkapuhelinvalmistajien, puhelinjärjestelmien, sekä operaattorin teknisestä tuesta ja asiakaspalvelusta. Näissä myös erilaiset asiakaspalvelun ohjelmistot ovat tulleet tutuksi, niin agenttina, esimiehenä kuin järjestelmien pääkäyttäjänä.

Rekry

Kasvamme kovaa vauhtia ja etsimme riveihimme uusia asiantuntijoita.

Jätä avoin hakemus!