Vertaisarvioitujen liiketoimintaratkaisujen tarkastelufoorumi G2 Crowd ilmoitti hiljattain vuoden 2019 voittajat Best Software Awards -kilpailussa. Kilpailu on maailmanlaajuisesti tunnettu ja teknologiayritykset, jotka ovat päässeet tuloslistalle ovat perustellusti todistaneet tuotteidensa toimivuuden ja laadun, sillä tuloslista perustuu suoraan asiakkaiden antamiin palautteisiin ja arvosteluihin.

Freshsales ylsi parhaiden myyntituotteiden tuloslistalla sijoitukselle #19 sekä parhaiden ohjelmistoyritysten tuloslostalle sijalle #15!

G2 Crowdissa on mukana yli 45000 ohjelmistoyritystä ja Freshsalesin pääsy Top 50 Best Products for Sales listalle näin huippusijoituksialla on todella erinomainen saavutus ja voimmekin olla kiitollisia asiakkaiden tyytyväisista palautteista.

G2 Crowd:n lista koottiin 1.1.-31.12.2018 välisenä aikana kirjoitetuista yli 270 000 asiakasarvosteluista. Arvostelut koostuvat lähes 60 000 ohjelmistotuotteesta, ja jokainen yksittäinen arvostelu on tarkastettu henkilökohtaisesti oikeellisuuden varmistamiseksi.

Freshasales on saanut tunnustusta myös syksyllä 2018, kun G2 Crowd nimesi sen johtavaksi ohjelmistoksi CRM-ohjelmistoteollisuudessa.

Freshsales sai käyttäjiltään 444 arvostelustaan 4,7/5 tähteä. Freshsales luokiteltiin myös #1 pienten yritysten CRM ohjelmistoksi, saaden korkeimman G2 tyytyväisyystuloksen 95%.

Katso tästä asiakkaiden antamia arvosteluja Freshsalesille

Jaa artikkeli kaverille: