Uudelleenkäynnistys™

Novelluksen tiimi katsoo kaikki samaa tietokonetta.

Haluaisitteko ottaa enemmän hyötyä irti nykyisestä Zendesk- tai Freshworks-tuoteperheen järjestelmästä?

Vaihtamalla ei aina parane sillä nykyinen järjestelmänne on Teille todennäköisesti juuri sopiva mutta ette vain välttämättä käytä tarpeidenne mukaisesti tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Me autamme ottamaan täyden hyödyn irti nykyisestä järjestelmästänne.

Modernit asiakaspalvelu- ja tiketöintijärjestelmät on tehty erittäin helpoksi käyttää sekä teknisesti käyttöönottaa. Ohjelmistojen valmistajat saattavat jopa luvata että käyttöönotto onnistuisi tunneissa - tämä harvoin pitää paikkaansa.

Kokemuksemme mukaan totuus ei ole aivan näin mustavalkoinen ja järjestelmän viemiseksi tuotantoon kuluu ammattilaisen avustamana keskimäärin n. 6-8 viikkoa (1. palvelukanava).

Muutakin kuin tekniikkaa

Koska järjestelmät on rakennettu teknisesti helpoksi käyttöönottaa, jää prosessien kehittäminen helposti liian vähälle huomiolle.

Tällöin on riskinä että käyttöönottoa edeltäneet toimintamallit ja työskentelytavat viedään sellaisenaan uuteen järjestelmään, jolloin uusia prosesseja ei varsinaisesti kehitetä eikä alkuperäisiä haasteita saada poistettua. Tällöin syntyy helposti vaikutelma että  ratkaisu ei vastaa tarpeita ja investointi järjestelmään on ollut turha.

Olemme toimittaneet monikanavaisia tiketöinti- ja asiakaspalvelujärjestelmiä jo yli sadalle organisaatiolle. Monet asiakkaistamme ovat ottaneet meihin yhteyttä kun ovat ensin kokeilleet itsenäisesti järjestelmän käyttöönottoa mutta toivoisivat kuitenkin ratkaisun myöhemmin tukevan paremmin prosesseja tai investoinnista halutaan enemmän hyötyjä irti.

Me autamme uudelleenkäynnistämään järjestelmänne käytön täysin uudelle tasolle, käytitte sitten Freshworks- tai Zendesk-tuoteperheen järjestelmiä.

Jesse selittää prosesseja.

Uudelleenkäynnistys™-palvelumme avulla:

  • Teemme kattavan analyysin järjestelmänne nykytilasta
  • Käymme läpi tarpeet, toiveet ja haasteet järjestelmäänne liittyen
  • Laadimme ehdotuksen aikajanasta järjestelmän tehokasta hyödyntämistä varten
  • Koulutamme käyttäjät uudelleen entistä tehokkaampaan käyttöön
  • Kehitämme prosesseja yhdessä parhaiden toimivien käytäntöjen mukaisesti

Ota yhteyttä!

Jesse Uitto hymyilee.

Jesse Uitto

Toimitusjohtaja
+358 9 4272 3802
jesse@novellus.fi