Vuokra- ja kiinteistönvälitys

Entä jos keräämäsi tiedot ja käymäsi keskustelut jokaisen kohtaamastasi kiinteistön etsijän kanssa olisivat aina parin klikkauksen päässä?

Se on mahdollista! Investoit vain oikeisiin työkaluihin ja annat meidän auttaa. Kaikki käymäsi keskustelut, kaikki keräämäsi tiedot ja kaikki yhteydenotot voidaan järjestää kätevästi yhteen paikkaan.

Asiakkaasi vaativat sitä myös! Nykyaikainen kiinteistön ostaja ja asunnon etsijä on entistä vaativampi. Hän haluaa hyvää palvelua ja tahtoo asioida sellaisen yrityksen kanssa, jossa hänen yksilölliset tarpeensa tunnetaan perinpohjaisesti.

Jos muistisi ei ole kuin Metusalemilla, tarvitset hyvin pian tueksesi asiakashallintajärjestelmän, jonka avulla voit palauttaa asiakastiedot silmiesi eteen sekunneissa. Onneksi elämme nykyaikaa!

Nykyaikaisilla myynnin ja asiakaspalvelun työkaluilla kiinteistöalankin monikanavainen asiakkuudenhallinta on helppoa

Tervetuloa 2020-luvulle! Asiakkuudenhallinnan tulevaisuus on valoisa ja siisti. Freshworks-ohjelmistot tekevät asiakasviestinnälle saman kuin KonMari vaatekaapille. Käymäsi keskustelut järjestetään niin, että niiden kanssa on helppo toimia, eikä mikään enää koskaan katoa arkistojen syövereihin!

Ei enää 90-luvun ongelmia, kuten sähköpostikaaosta tai jatkuvaa epätietoisuutta siitä kuka asiakas on kuka ja keitä on palveltu ja keitä ei.

2020-luvulla asiakaspalvelu ja myynti on juuri niin tehokasta kuin henkilökuntakin. Järjestelmät ovat aidosti helpottamassa työskentelyä ja vähentävät sekaannuksia ja ylimääräistä työtaakkaa.

Hyödynnä uudenlaiset mahdollisuudet nykyaikaisessa myynnissä!

Automaatio ja kehittyneet luokittelutoiminnot asiakaspalvelun ja myynnin tukena

Asiakaspalvelun ja myynnin apuna ovat myös automaatio ja kehittyneet luokittelutoiminnot. Sihteerin käsiteltäväksi voidaan esimerkiksi ohjata vain helpoimmat kysymykset. Vaikeammat tapaukset taas voidaan ohjata suoraan välittäjälle.

Automatiikan ohella myös manuaalinen delegointi on helppoa, eikä siiloutumista pääse tapahtumaan. Asiat etenevät vaikka joku olisi lomallakin ja asiakkaat tulevat palvelluksi kaikissa tilanteissa, jos niin halutaan.

Myynnin osalta nykyaikainen asiakkuudenhallintajärjestelmä antaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia täsmällisempään, nopeampaan ja tarkempaan myynnin kohdentamiseen.

Tehokkuus myynnissä ja asiakaspalvelussa on yhtä kuin Freshworks!

Tee myyntiä kohdennetummin kuin koskaan aikaisemmin

Nyt myyjillä on mahdollisuus tutkia asiakkaiden kiinnostusten kohteita myös takautuvasti. Jos esimerkiksi asiakas on joitakin viikkoja tai kuukausia aiemmin ollut kiinnostunut kolmioista ja sellainen tulee tarjolle, välittäjä löytää hänen tietonsa järjestelmästä sekunneissa.

Järjestelmästä voidaan kerätä kattava lista potentiaalisista kiinteistön etsijöistä kunkin kohteen mukaan ja näin tehdä myyntiä kohdennetummin kuin koskaan aiemmin.

Tämä on tulevaisuuden teknologiaa, joka maksaa itsensä takaisin sekä asiakastyytyväisyyden, työpaikkaviihtyvyyden että silkan tuloksenkin näkökulmasta hyvin nopeasti. Tehokkuus myynnissä ja asiakaspalvelussa on yhtä kuin Freshworks.

Lisätietoa tuotteista

Suosittelemme kiinteistönvälittäjille ja vuokrauspalveluyrityksille Freshdeskiä, kullekin yrityksen tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Ota yhteyttä

Haasta meidät ja kerro erityistarpeistasi!

Olemme miettineet ja ratkaisseet monta kiinteistöalan palvelunhallinnallista haastetta jo valmiiksi. Käymme mielellämme läpi juuri teidän tarpeenne ja otamme vastaan uusia haasteita. Etsitään yhdessä teille paras ratkaisu!

Kerro tarpeistasi chatissä tai jätä soittopyyntö, niin katsotaan miten voimme auttaa teidänkin asiakkuuksienne kehittämisessä. Tarvekartoitus on aina ilmainen.

Jesse Uitto hymyilee.

Jesse Uitto

Toimitusjohtaja
+358 9 4272 3802
jesse@novellus.fi