Palvelut

SUOMALAINEN FRESHWORKS-KUMPPANINNE YHDEN LUUKUN PALVELUMALLILLA

 

Tarjoamme kaikki tarvittavat asiantuntijapalvelut hankinnasta päivittäiseen käyttöön.

 

Siirtyminen uuteen on iso projekti, joka sisältää useita kysymyksiä ja jopa riskejä. Uudistuminen on paljon muutakin kuin pelkkä ohjelmisto, joka vain käynnistetään, sillä yksin teknologia ei tee autuaaksi. Uuteen järjestelmään siirretään isoja palvelutoimintoja ja se kannattaa tehdä huolellisesti. Onnistuminen tuo kuitenkin mukanaan aivan uudenlaista selkeyttä päivittäiseen toimintaan, uutta kilpailuetua sekä tyytyväisiä asiakkaita ja työntekijöitä. Selkeämmät toimintatavat auttavat keskittymään olennaiseen ja tämän kautta on mahdollista keskittyä paremmin uusiin asiakkaisiin ja kasvu toteuttamiseen, kun aikaa jää aiempaa enemmän.

Tärkeää on valita yhteistyökumppani, jolta löytyy tarvittava kokemus sekä asiantuntemus yhteisen projektin toteuttamiseen. Me Novelluksella pidämme langat käsissämme käytännön läheisellä otteella ja kuuntelemme organisaationne toiveita herkällä korvalla.

Miten varmistetaan onnistunut siirtymä uuteen järjestelmään?

Novellus Perehdytys™

Sujuva siirtyminen uuteen järjestelmään on ensisijaisen tärkeää, jotta uudesta järjestelmästä saadaan paras mahdollinen kilpailuetu. Huolehdimme perehdytysvaiheen projektin aikataulutuksesta, toteuksesta ja autamme ottamaan kaiken hyödyn irti Freshworks-tuotteestanne mahdollisimman tehokkaasti heti alusta alkaen.

Lue lisää Perehdytyksestä »

Raketin laukaisu.

Miten varmistetaan paras mahdollinen hyöty?

Kirjakasa.

Koulutus

Harjoittelu ja testaaminen kokeneen kouluttajan avustuksella, aidossa ympäristössä ennen käyttöönottoa tai myöhemmin hankittavien uusien ominaisuuksien yhteydessä, tehostaa uuden järjestelmän käyttöönottoa ja oppimista. Huolellinen koulutus tehostaa jatkossa päivittäistä työskentelyä ja parantaa työskentelyn motivaatiota ja työntekijäkokemusta.

Huolenpito-asiakkaillemme kuuluu verkkokoulutuskokonaisuudet uusien käyttäjien oppimisen tueksi, sekä uusien ominaisuuksien opetteluun ja kertaamiseen. Tämän lisäksi toteutamme räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan. Esimerkiksi admin- ja raportointikoulutus pääkäyttäjille.

Miten hallita brändikokemusta?

Brändäys

Yrityksesi brändi on läsnä jokaisessa tilanteessa, jossa olette asiakkaidenne kanssa vuorovaikutuksessa. Jokainen positiivinen asiakaspalvelukokemus rakentaa tällöin myös positiivisempaa yritysmielikuvaa, on sitten kysymys markkinoinnin toimenpiteistä tai jo olemassa olevan asiakkaan kohtaamisesta asiakaspalvelutilanteessa. Jokainen onnistunut kontakti parantaa tunnettuutta, brändiuskollisuutta ja asiakkaiden tunnesidettä yritykseesi.

Me Novelluksella välitämme siitä, mitä asiakkaasi yrityksestäsi ajattelevat ja haluamme auttaa pitkien asiakassuhteiden rakentamisessa. Tavoitteemme on tuoda brändisi esiin missionne ja arvojenne mukaisella asiakasviestinnällä kaikilla asiakaspolun tasoilla ja kaikilla niillä alustoilla, joilla toimitte.

Lue lisää »

Minkä lisenssitason tarvitsemme ja mitä maksutapoja on saatavilla?

Säästöpossu.

Lisenssit ja laskutus

Freshworks tarjoaa jokaiselle jotain yrityksenne koon ja toimialan mukaisesti. Järjestelmän käytöstä maksetaan sekä ominaisuuksien että käyttäjämäärän mukaan. Autamme teitä valitsemaan yritystoimintanne tarpeisiin sopivat lisenssit.

Kauttamme voit maksaa lisenssit suomalaisella verkkolaskulla, suomalaisella alv-käytännöllä.

Miten saadaan lisää tehokkuutta?

Liitokset palveluna ja lisäosat tilauksesta

Freshworks-pilvipalveluissa on valmiina laaja valikoima arkirutiineja helpottavia appseja sekä liitoksia eri sovelluksiin. Erilaiset appsit mahdollistavat tehokkaamman käytön lisäksi myös helpomman tiedonkeruun. Mikäli sopivaa liittymää ei käyttämäänne sovellukseen ole tarjolla, rakennamme sen teille tarpeidenne mukaisesti tai hankimme integraation palveluna (iPaaS).

Lue lisää ohjelmistokehityksestä »

Kuvituskuva koodarista.

Voimmeko kehittää järjestelmää jatkossa?

Kahden eri henkilön kädet kietoutuneina toisiinsa. Kuvaa yhteistyötä, auttamista.

Novellus Huolenpito™

Me Novelluksella haluamme varmistaa, että olette tyytyväisiä ja saatte parhaan hyödyn irti valitsemastanne kokonaisuudesta. Tuotamme asiakkaillemme kaikki päivittäiset tukipalvelut suomeksi. Toimimme apuna myös ongelmien ratkaisussa sekä erilaisissa selvitys- tai konsultaatiotehtävissä.

Reaktiivisen tuen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme Huolenpito™-palvelua, jossa yhdessä kehitämme tuotteen käyttöä ja siihen liittyviä prosesseja proaktiivisesti.

Lue lisää Huolenpito™-palvelusta »

Olemme toimittaneet Freshworks-pilvipalveluita yli sadan organisaation avuksi luomaan fiksumpia asiakaskohtaamisia kaikkiin asiakaspolun vaiheisiin. Miten voimme auttaa sinun yritystäsi?

Jesse Uitto hymyilee.

Jesse Uitto

Toimitusjohtaja
09 4272 3802
jesse@novellus.fi