KOTIMAINEN FRESHWORKS-KUMPPANINNE YHDEN LUUKUN PALVELUMALLILLA.

 

Tarjoamme kaikki tarvittavat asiantuntija- sekä lisäpalvelut hankinnasta päivittäiseen käyttöön.

 

Siirtyminen uuteen on aina iso muutos, joka sisältää kysymyksiä ja riskejä. Uudistaminen on paljon muutakin kuin pelkkä ohjelmisto sillä yksin teknologia ei tee autuaaksi ja pilvipalvelut saattavat olla kuten armeijan vaatteet - sopivat kaikille yhtä hyvin tai huonosti. Onnistuminen tuo kuitenkin mukanaan roimasti selkeyttä päivittäiseen toimintaan, uutta kilpailuetua sekä tyytyväisiä asiakkaita ja työntekijöitä.

On siis tärkeää valita yhteistyökumppani, jolta löytyy tarvittavaa kokemusta sekä asiantuntemusta väistämään karikot pitäen langat käsissä käytännönläheisellä otteella.

Miten alkuun pilvipalvelun hankinnassa?

Konsultointi ja workshopit

Kirkastamme visiosta strategian ja haemme suunnan digiajan asiakaskohtaamisille osaksi modernia asiakaskokemusta.

Järjestämme työpajat, joissa fasilitoimme keskustelua ja tuomme esille kehityksen kannalta olennaiset asiat. Workshopit auttavat selkeyttämään toimintatapoja sekä tarpeita jo hankintavaiheessa päätöksen tekemisen tueksi.

Kuka huolehtii siirtymisestä uuteen järjestelmään?

Käyttöönotto

Sujuva siirtyminen uuteen järjestelmään on ensisijaisen tärkeää. Huolehdimme käyttöönottoprojektin kulusta ja autamme ottamaan kaiken hyödyn irti Freshworks-pilvipaluista mahdollisimman tehokkaasti heti koeajasta lähtien.

Osaammeko käyttää järjestelmää oikein?

Koulutus

Harjoittelu kokeneen kouluttajan kanssa aidossa ympäristössä ennen käyttöönottoa tai uusien ominaisuuksien yhteydessä tehostaa päivittäistä työskentelyä ja parantaa työntekijäkokemusta.

Voimmeko maksaa verkkolaskulla?

Lisenssit ja laskutus

Freshworks tarjoaa jokaiselle jotain ja käytöstä maksetaan ominaisuuksien sekä käyttäjämäärien mukaan. Autamme valitsemaan yrityksellenne sopivat lisenssit sekä laskutamme kaikki helposti yhdellä kotimaisella laskulla.

Miten hyödynnämme nykyisiä järjestelmiä?

Integraatiot ja lisäosat

Freshworks-pilvipalveluissa on valmiina laaja valikoima arkirutiineja helpottavia appseja sekä integraatioita eri sovelluksiin. Mikäli sopivaa ei kuitenkaan ole tarjolla niin valmistamme sen teille tarpeidenne mukaisesti.

Mistä saamme apua?

Tuki ja ylläpito

Tu​otamme päivittäisen tuen palvelut suomeksi ja toimimme apuna ongelmienratkaisussa sekä erilaisissa selvitystöissä. Teknologian ylläpito kuten palvelimet, päivitykset sekä tietoturva kuuluvat lisenssien hintaan.

Olemme toimittaneet Freshworks-pilvipalveluita kymmenille organisaatioille avuksi asiakaskohtaamisten hallintaan. Miten voisimme palvella?

Jätä soittopyyntö