Konsultointi

Kim Hiekkanen esittää kalvoja näytöltä.

Tietoa ja taitoa yhteydenottojen hallintaan

Novellus Palvelut Oy on pisimpään Suomessa toiminut kotimainen Freshworks-jälleenmyyntikumppani.

Aloitimme yhteistyön Freshdesk-asiakaspalvelujärjestelmien osalta jo vuonna 2015 ja olemme toimittaneet ohjelmistoyhtiö Freshworksin SaaS-tuotteita yli sadalle organisaatiolle kotimaisissa sekä kansainvälisissä hankkeissa.

Voimme varmasti sanoa tuntevamme niin itse tuotteet kuin talon sekä ihmiset sen takana. Kaikkea emme väitä kuitenkaan tietävämme, vaan lupaamme aina asiat selvittää.

Asiakkaitamme ovat kaikenkokoiset organisaatiot yhden hengen startupeista tuhansia henkilöitä työllistäviin kansainvälisiin brändeihin.

Ensiluokkaiset asiantuntijapalvelut vaativiin tarpeisiin

Avullamme säästätte rahaa, vaivaa ja aikaa, sillä me olemme oppirahat puolestanne moneen kertaan valmiiksi maksaneet. Asiantuntijapalveluidemme hinta ei koostu ainoastaan työsuorituksesta, vaan kymmenien vuosien kokemuksesta alalla.

Novellus on verkostoitunut, ketterä sekä yhteistyölle aina avoin kumppani. Vuoden 2021 liikevaihtomme oli n. 0,8 m€ ja 2022 n. 1,1 m€. Toimimme johtavien asiakaspalvelu- ja puheratkaisuiden kanssa tarjoten asiakkaillemme kulloiseenkin tarpeeseen parhaan kokonaisratkaisun.

Todellisen asiantuntemuksen takana on sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Meiltä saatte henkilökohtaista palvelua ja tavoitteemme on pitkäaikainen asiakassuhde tuttujen asiantuntijoiden parissa ilman suurta vaihtuvuutta.

Tarjoamme konsultointipalvelut tarpeidenne mukaan räätälöitynä esimerkiksi seuraavissa aiheissa:

  • Hankintavaiheen selvitykset ja erityiskysymykset
  • Kehityshankkeiden suunnittelu ja toteutus
  • Yhteistyöhankkeiden neuvonanto

 

Tyypillisiä asiantuntijatehtäviämme ovat mm.:

Ota yhteyttä!

Olemme toimittaneet Freshworks-tuotteita yli sadalle organisaatioille yhteydenottojen hallintaan. Miten voisimme palvella?

Jesse Uitto hymyilee.

Jesse Uitto

Toimitusjohtaja
+358 9 4272 3802
jesse@novellus.fi