Sovelluskehitys

Kustomoinnilla buustia bisnekseen

SaaS-palvelut saattavat joskus olla hieman kuten armeijan vaatteet, ne soveltuvat kaikille yhtä hyvin (tai huonosti). Osaavan kumppanin kanssa hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen.

Valmiin ratkaisun tuunaus?

Ohjelmistot eivät koskaan ole täysin valmiita ja aina löytyy asiakaskohtaisia tarpeita, joiden täyttämiseen eivät valmistajan mahdollisuudet riitä. On muistettava että SaaS-bisneksessä toisen hyöty voi olla toisen harmi.

Tämä tarkoittaa sitä, että ominaisuuksia kehitetään pitkäjänteisesti jopa tuhansia yrityksiä yhtäaikaisesti kuunnellen.

Tämän vuoksi modernit teknologiatoimittajat, kuten Freshworks tarjoavat joustavat mahdollisuudet räätälöidä ratkaisua tehokkaasti paremmin tarpeita vastaaviksi sovelluskehityksen avulla.

Freshworks tarjoaa loistavat puitteet mm. hyvin dokumentoitujen avointen rajapintojen sekä sovelluskaupan puitteissa. Appeja voi kehittää julkisesti saataville tai pelkästään oman yrityksen yksityiseen käyttöön.

Novellus sovelluskehityskumppanina

Tyypillisiä kehityskohteitamme ovat päivittäisen työn helpottamiseen sekä erilaisten ylimääräisten työvaiheiden poistamiseen ja automatisointiin tähtäävät sovellukset.

Me teemme Freshworks-tuotteisiin devausta eli sovelluskehitystä, ja ratkaisemme asiakkaidemme tarpeita kulloistenkin vaatimusten mukaisesti. Meidän kauttamme saatte sertifioitua maailmanluokan kokemusta Freshworks-alustan kehittämiseen.

Muutamia esimerkkejä töistämme

Tyytyväisyyskyselyiden vastaukset työjonoon

Asiakkaallamme oli tarve nostaa tiketit takaisin käsiteltävään työjonoon, mikäli CSAT-kyselyyn jätetään tekstipalaute.

Freshdesk ei tätä vakiona tee, joten koodasimme appin tarkkailemaan CSAT-kyselyiden tuloksia.

Nyt kun asiakas antaa palautetta tekstimuodossa, yhteydenotto, eli tiketti, nousee takaisin työjonoon, sille erikseen määriteltyyn tilaan. Näin eivät esimerkiksi lisätilaukset, yms. mene ohi suun!

SMS tekstiviesti-integraatio (Twilio)

Asiakkaallamme oli tarve lähettää tekstiviestillä tieto yhteydenoton käsittelyn etenemisestä asiakkaan matkapuhelimeen automaattisesti, kun tiketin tilaa vaihdetaan.

Tekstarin tulisi lähteä yrityksen nimellä, ilman puhelinnumeroa.

Freshdeskin valmis Zapier-integraatio Twilioon ei ratkaissut tarvetta, joten kehitimme asiakkaallemme oman appin. Integraatiossa hyödynsimme Twilion Alphanumeric Sender ID -tekniikkaa.

Lähettävän sähköpostin vaihto yhteydenotolle

Use case: loppuasiakas lähetti tilauksen verkkokaupasta, jolloin tiketillä näkyvä lähettäjän osoite oli verkkokauppa (no-reply@..).

Tämä aiheutti sen, että yhteydenoton käsittelijän, eli agentin, täytyi joka kerta tarkistaa yhteystiedot manuaalisesti ja vaihtaa asiakkaan tietoihin.

Freshdesk ei tätä vakiona tee, joten rakensimme applikaation, joka hakee tilauksesta asiakkaan sähköpostiosoitteen ja vaihtaa tiketille yhteydenottajan tietoihin.

Ota yhteyttä!

Jesse Uitto hymyilee.

Jesse Uitto

Toimitusjohtaja
+358 9 4272 3802
jesse@novellus.fi