Uusi Palvelupäällikkö Heli Salonen

Kirjoittajalta Kim Hiekkanen

Tervetuloa Novelluksen uusi Palvelupäällikkö Heli Salonen!

Freshdeskin käyttöönotto on palveluidemme yksi ehdottomista kruunun jalokivistä. Kyseessä on palvelu, jota olemme kehittäneet jo yli puoli vuosikymmentä yhteistyössä päämiehemme Freshworksin kanssa.

Tämä ainutlaatuinen matka, jonka asiakkaamme kanssamme ottaa on poikkeuksetta niin tärkeä osa kokonaisuutta, että siihen panostaminen on kuin laittaisi rahaa organisaationne pääomapankkiin.

Yrityksemme on jo useamman vuoden ajan käytännössä tuplannut liikevaihtonsa. Samassa suhteessa ovat kasvaneet myös asiakkaidemme odotukset ja vaatimukset. Enään ei riitä pelkkä huipputason tekninen osaaminen vaan lisäksi asiakaspalvelun prosessien kehittämisen ja projektinhallinnan tulee kulkea vahvasti läsnä koko matkan ajan.

Heli Salonen tuo mukanaan valtavan määrän kaivattua osaamista sekä täsmällistä tekemisen meininkiä. Heli tuleekin olemaan tärkeä osa asiakkaidemme käyttöönottoja sekä jatkuvia asiantuntijapalveluitamme.

Heli on työskennellyt aikaisemmin mm. työttömyyskassan sekä telakkateollisuuden palveluksessa, kehittäen niin päivittäistä asiakaspalvelua kuin toimien myös tulkkina IT:n sekä liiketoiminnan välimaastossa.

Nämä tietotaidot yhdistettynä projektinhallinnan sekä palvelukehittämisen osaamiseen tekevät Helistä ainutlaatuisen huippuluokan asiantuntijan organisaatioiden omnikanavaisen asiakaspalvelun kehittäjänä.

Toivotamme Helin avosylin tervetulleeksi. On todella mukavaa päästä aloittamaan työskentely kanssasi ja kehittämään aidosti monikanavaista asiakaskokemusta asiakasorganisaatioillemme.

Palvelupäällikkö Heli Salonen.

Kim Hiekkanen

Kim Hiekkanen on Suomen johtava Freshdesk-asiantuntija sekä yksi pohjoismaiden kokeneimmista omnikanavaisen asiakaspalvelun kehittäjistä. Yli 15 vuotta alalla sekä satoja läpivietyjä hankkeita takaavat kokonaisvaltaisen ratkaisun.

LinkedIn

Aihealueet

Uutiset

Avainsanat