Novellus Uutisia 25.4.2024

Kirjoittajalta Jesse Uitto

Pidimme asiakkaillemme uutiskatsauksen ajankohtaisista asioista 25.4.2024.

Katsauksen tallenne on katseltavissa YouTubesta.

Huhtikuun aiheet

Mobiililiittymät ja puhepalvelut

Kauttamme myös mobiililiittymät, muut puhepalvelut ja lisäpalvelut, kuten:

  • Tekstiviestikanava informatiiviseen viestintään
  • Tekstiviesti asiakaspalvelun kanavaksi kaksisuuntaisena
  • Mobiilivaihde
  • Yritysnumerointi
  • Puheentallennus

Freshservice Advanced Filter

Tikettinäkymään on tuotu uusi Advanced Filter -mahdollisuus, joka tuo automaatioista ja analytiikasta tutun suodatustavan tiketeille. Samalla suodatusmahdollisuudet ovat kasvaneet. Suodattimissa on nyt mm. exclude mahdollisuus, jonka lisäksi tikettejä voi suodattaa assosiaatioiden perusteella, eli mm. palvelutuotteen tai tikettiin liitetyn laitteen mukaan.

Tikettinäkymään saa myös näkymään aiempaa enemmän tikettejä per sivu.

 

Freshservice jaa tiketti

Tiketille on ilmestynyt jaa-nappi, jolla tiketti voidaan jakaa näkyväksi agentille jolla ei muutoin ole pääsyä kyseiseen workspaceen.

Tikettinäkymistä löytyy myös oma "Minulle jaetut" näkymä, josta nämä kyseiset tiketit löytyvät.

Freshservice arkistointi

Freshserviceen on myös tullut arkistointi ja Freshservicessä arkistoinnin aikarajaa voidaan muuttaa. Vakiona tässä on käytössä 1 vuosi, mutta tämä on muutettavissa välillä 6 kk - 3 vuotta.

Arkistointi tarkoittaa sitä, että suljetut tiketit joihin ei ole tullut mitään päivityksiä määriteltyyn aikaan siirtyvät arkistoon. Arkistoituja tikettejä ei voi enää käsitellä. Arkistoidut tiketit löytyvät haussa oman välilehden takaa sekä tikettinäkymästä voi suodattaa vain arkistoituja tikettejä.

 

Freshservice lomakkeiden ehdot

Business rules for Forms tai suomeksi Lomakkeiden liiketoimintasäännöt on jo jonkin aikaa tuotteessa ollut ominaisuus, jolla voidaan rajata tikettikenttien näkymistä tai kenttien valintavaihtoehtojen näkymistä eri tilanteissa.

Uutena tähän on tullut mahdollisuus mm. poistaa Sulje-nappi tiketiltä. Tai mikä tahansa muukin status, jolloin tiketeille voidaan tehdä selkeät palvelupolut, jossa tiketti voidaan aina siirtää vain valittuihin statuksiin.

Mikäli sulje-tila on estetty, poistuu tikettinäkymästä myös sulje-nappi.

Kenttien näkymisen lisäksi kenttien pakotusta voi muuttaa joko pakottamalla tai poistamalla pakotuksen tietyissä tilanteissa.

 

Freshdesk useat ajastukset raportille

Analytiikkaan on tulossa lähiaikoina mahdollisuus ajastaa sama raportti eri sykleillä eri henkilöille.

Raporttia ei enää tarvitse kloonata eri jakoaikatauluja varten.

Jesse Uitto

Jesse omaa kokemusta erilaisten ohjelmistojen soveltamisesta liiketoiminnan tarpeisiin. Jessellä on asiakaspalvelujärjestelmien lisäksi kokemusta ERP-, taloushallinto-, ja CRM-ratkaisuista. Jesseltä saat aina ratkaisukeskeistä palvelua.

LinkedIn

Aihealueet

Uutiset