2019 vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana Freshsales on julkistanut reilusti uusia ominaisuuksia. Esimerkiksi myyntitavoitteet.

Lisäksi Zapier julkisti aiemmin Freshsalesin nopeimmin kasvavien Appien joukkoon. Nyt GetApp on nostanut Freshsalesin yhdeksi johtavista CRM-järjestelmistä.

GetAppin vuosittainen raportti on tunnistanut Freshsalesin johtavien CRM-ohjelmien joukkoon. Vertailu nimeää 10-15 ohjelmaa, joita vertaillaan 5 eri kategoriassa. Vertailtavat ominaisuudet ovat käyttäjien arviot, integraatiot, mobiilikäyttö, funktionaalisuus ja turvallisuus.

Freshsales on saanut 4. sijan tällä listalla. Kokonaisarvosana on 65 ja Freshsales ohittaa useita tunnettuja CRM-järjestelmiä.

Käydään kategoriat läpi yksitellen:

Toiminnallisuus (15/20)

Freshsales kasvaa kovaa vauhtia. Joka kvartteri tuodaan yli 10 uutta ominaisuutta tai parannusta. Tämä mahdollistaa käyttäjien vaatimuksiin vastaamisen, jolloin käyttäjillä on aina tarpeelliset ominaisuudet käytettävissään.

Freshsalesin CRM:llä on käyttäjiä useilla eri toimialoilla. Esimerkiksi kiinteistöalalla, vakuutusalalla, opetuksessa, konepajateollisuudessa. Freshsalesin monipuolisuuden vuoksi se saikin funktionaalisuudesta keskiarvoa paremman tuloksen 15/20.

Integraatiot (12/20)

Jopa yli 100 integraatiollaan Freshsales CRM ylittää yhdistettävyydellään useita suosittuja softia. Tämä mahdollistaa käyttäjien läpi useiden erilaisten toimialojen sovittamaan Freshsalesin CRM-järjestelmän omiin tarpeisiinsa. Mikäli tarvittavaa integraatiota ei valmiina löydy, on Freshsalesissa avoin, dokumentoiti REST-API-rajapinta, jota hyödyntämällä CRM voidaan yhdistää muihin järjestelmiin hyvin vapaasti.

Tässäkin kategoriassa Freshsales sai keskiarvoa paremman arvosanan 12/20.

Lue lisää ajatuksiamme Integraatioista >>

Mobiili (14/20)

Yritykset ympäri maailman ovat keskittyneet irroittamaan heidän CRM-ohjelmansa työpödältä ja katsovat vahvasti sellaistan CRM-järjestelmien suuntaan, joissa on loistava mobiili käytettävyys.

Tämä on alue, jossa Freshsalesin mobiili-applikaatio on näyttänyt lupauksensa. Freshsalesin App on hyvin tehty applikaatio, joka tuo kriittisimmät ominaisuudet selainliittymästä puhelimeesi. Tämä mahdollistaa myyjien pysymisen ajantasalla myyntiprosessin eri vaiheissa ilman sähläystä.

Turvallisuus (10/20)

Freshsales on täysin GDPR-yhteensopiva CRM. Freshsalesin käyttäjä- ja asiakasdata säilytetään erittäin turvallisesti.

Asiakkaiden on myös mahdollista halutessaan valita EU-alueen sisällä oleva palvelinsali.

Käyttäjäarviot (14/20)

Yli 400 arviota, joiden keskimääräinen arvio on 4,5/5, Freshsales on yksi arvostetuimmista CRM-järjestelmistä GetAppin palvelussa.

Tämä on pääasiassa järkevän hinnoittelun ja lisenssipaketista riippumattoman ennennäkemättömän asiakaskokemuksen ansiota.

Freshsalesilla on myös ilmainen Sprout-lisenssitaso, joka mahdollistaa CRM:n hyödyntämisen myös kaikkein pienimmille yrityksille.

Saadaksesi näkökulmaa siitä, miten Freshsales vertautuu muihin CRM-järjestelmiin, katso lisää tästä >>

Tai lue lisää Freshsalesin mahtavista ominaisuuksista >>

Jaa artikkeli kaverille:


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *