Novellus Uutisia 20.6.2024

Kirjoittajalta Jesse Uitto

Pidimme asiakkaillemme uutiskatsauksen ajankohtaisista asioista 20.6.2024.

Katsauksen tallenne on katseltavissa YouTubesta.

Kesäkuun aiheet

KESÄAUKIOLOT

Muistakaa määrittää mahdolliset poikkeavat aukiolot sekä poissaolot (pyhät), jotta tikettien SLA lasketaan oikein. Erityisen tärkeää tämä on puhelinkanavissa, jotta asiakkaille voidaan soittaa oikea tiedote.

Tarvittaessa olkaa yhteydessä meihin palvelut@novellus.fi hyvissä ajoin, jotta pystymme auttamaan teitä.

 

Tietoturva

Suosimme SSO-kirjautumista aina kun mahdollista. Valtaosalla asiakkaistamme tämä onkin käytössä, mutta ei kaikilla. Suosittelemme lopuillekin käyttöönottamaan SSO-kirjautumisen Googlen tai Microsoftin tunnuksilla, sekä poistamaan peruskirjautumisen pois käytöstä.

Mikäli SSO ei jostain syystä ole mahdollista, niin Freshworksin ja Zendeskin tuotteisiin on mahdollista ottaa käyttöön MFA myös sähköposti+salasana peruskirjautumisen kanssa.

Ota yhteyttä palvelut@novellus.fi niin katsotaan yhdessä miten tämä toteutetaan.

 

Freshservice Status-sivun kustomointi

Freshserviceen kuuluva Status-sivu on saanut parempaa kustomoitavuutta. Mm. sivun fontti voidaan vaihtaa, sekä värejä voidaan brändätä teidän näköiseksi. Sivulla on myös header- ja footer-osio jotka voidaan kustomoida.

 

Freshdesk poissulkevat suodattimet

Tikettinäkymien suodattimiin on tullut myös poissulkumenetelmä (exclude vs. include).

HUOM! Suodatin voidaan rakentaa vain sisällyttävällä tai poissulkevalla menetelmällä, näitä kahta ei voi yhdistää.

Jonotiedotteet palveluna

Olemme lanseeranneet uuden palvelun, joka auttaa puhelutiedotteiden teossa. Ei enää tarvitse miettiä kuka tiedotteita oli lukenut ja onko hän enää töissä.

Voimme räätälöidä teille yrityskohtaisen äänen. Palveluun voidaan lähettää sähköposti, joka lähettää vastauksena tiedotteen. Myös monikieliset tiedotteet mahdollisia.

 

Freshservice: Hälytyshallinnan päivitykset

Hälytyshallinnan säännöt muuttuvat monipuolisemmaksi workflowksi, joka on tuttu muista Freshservicen automaatioista. Myös alert reopen interval on aiempaa monipuolisempi.

 

Freshservice onboarding/offboarding päivitykset

Uusia filttereitä alitikettien sekä edeltävien ja seuraavien (predecessor and successor) tikettien löytämiseksi. Erityisesti HR:lle ja esihenkilöille onboarding-prosessin seuraaminen on aiempaa helpompaa.

Uutta työntekijää ilmoitettaessa hänelle voi nyt tilata palvelutuotteita useita kappaleita, aiemmin vakiona jokaista tuotetta tilattiin vain 1 kpl.

Jesse Uitto

Jesse omaa kokemusta erilaisten ohjelmistojen soveltamisesta liiketoiminnan tarpeisiin. Jessellä on asiakaspalvelujärjestelmien lisäksi kokemusta ERP-, taloushallinto-, ja CRM-ratkaisuista. Jesseltä saat aina ratkaisukeskeistä palvelua.

LinkedIn

Aihealueet

Uutiset