Novellus Uutisia 22.8.2024

Kirjoittajalta Jesse Uitto

Pidimme asiakkaillemme uutiskatsauksen ajankohtaisista asioista 22.8.2024.

Katsauksen tallenne on katseltavissa YouTubesta.

Elokuun aiheet

Freshdesk: Sivupaneelin muokkaus

Freshdeskillä tikettinäkymässä oikeassa laidassa näkyvät erilaiset appit ja asiakastiedot on nyt muokattavissa haluamaansa järjestykseen. Aivan oikeassa laidassa on ylimpänä ikoni "Rearrange the apps", jonka takaa välilehdet voi muokata haluamaansa järjestykseen.

 

Freshdesk: Kollaboraattorien automaatiot

Kollaboraattorien (ns. light-agent) osalta on tehty parannusta automaatioihin ja kollaboraattorien tekemien kommenttien osalta on nyt mahdollista tehdä tiketin statusmuutos automaatiolla.

 

Freshdesk, Freshchat, CSS: PowerBI Connector

App-kaupasta löytyy PowerBI Connector, joka helpottaa tietojen viemistä PowerBI-raportointityökaluun.

HUOM! Ota yhteyttä tukeemme, olemme toteuttaneet PowerBI ja Tableau tietovientejä eri tavoin. Käydään läpi teidän tarpeenne.

 

Freshchat: Valmis vastaukset

Freshchatin vastausmalleihin (canned responses) on nyt mahdollista lisätä myös Custom Properties -paikanpitäjiä, eli erilaisia itseluotuja tietokenttiä. Tämä monipuolistaa mallipohjilla tehtävää viestintää.

Freshcaller, CSS: Auto Answer

Mahdollista asettaa agentille pakotettu vastaus. Tämä toimii vain kun jonon soittoasetus on "most idle agents". Vastausaika on määriteltävissä, esim. 10 sekuntia. Agentille näytetään juoksevat laskuri, joka näyttää monenko sekunnin päästä puheluun vastataan. Agentti voi halutessaan vastata puheluun myös ennen laskurin päättymistä.

Agentilta poistuu hylkää-nappi!

 

Freshservice: Status-ilmoitukset

Freshservicen Service status koki jälleen uudistuksia. Status-ilmoituksia on nyt mahdollista julkistaa itse status-sivun lisäksi myös ulkopuolisilla nettisivuilla erilaisin bannerein ja widgetein.

Ajantasaiset häiriöt onkin mahdollista viestittää yrityksen pääsivustolla tai vaikkapa suoraan tuotteessa. Myös "All services operational"-tieto voidaan upottaa ulkopuoliselle sivustolle.

 

Freshservice: Ticket Auto Refresh

Toisen agentin tekemät muutokset samalle tiketille näkyvät nyt reaaliajassa ilman sivun päivitystä. Päivitetty kenttä korostetaan oranssilla pallolla, hoverilla näytetään muutoksen tehnyt agentti.

Mikäli sinulla on tiketillä tehtyjä muutoksia, mutta ne ovat vielä tallentamatta, näytetään konflikti-ilmoitus. Tässä näytetään mistä arvosta mihin arvoon ja kuka sen päivitti.

Toiminto helpottaa tiimien sisäistä yhteistyötä.

Jesse Uitto

Jesse omaa kokemusta erilaisten ohjelmistojen soveltamisesta liiketoiminnan tarpeisiin. Jessellä on asiakaspalvelujärjestelmien lisäksi kokemusta ERP-, taloushallinto-, ja CRM-ratkaisuista. Jesseltä saat aina ratkaisukeskeistä palvelua.

LinkedIn

Aihealueet

Uutiset