Freshworks varmisti 150 miljoonan dollarin rahoituskierroksen

Kirjoittajalta Jesse Uitto

Sequoia, CapitalG ja Accel sijoittivat Freshworksiin 150 miljoonaa dollaria 3,5 miljardin dollarin markkina-arvolla

Uusi Customer for Life -pilvipalvelu kerää dataa siilojen yli ja parantaa asiakkaiden sitoutumista ensimmäisestä kontaktista viimeisimpään vuorovaikutukseen

Freshworks - Refreshing business software.

SAN MATEO, Calif.,
Marraskuu 13, 2019

Asiakashallinnan ohjelmistoja kehittävä Freshworks Inc. ilmoitti tänään allekirjoittavansa lopulliset sopimukset 150 miljoonan dollarin H-sarjan rahoituskierrokselle 3,5 miljardin dollarin jälkikäteisrahoituksen arvolla.

Kierrosta johtivat nykyiset sijoittajat Sequoia Capital, CapitalG sekä Freshworksin ensimmäinen sijoittaja Accel. Pääomaa käytetään jatkamaan Freshworksin maailmanlaajuista laajentumista ja nopeuttamaan investointeja integroituun SaaS-alustaan.

Osana tätä työtä Freshworks ilmoitti myös Customer for Life -pilvipalvelustaan, joka muodostaa yhteisen tietoalustan kaikille yrityksen asiakashallinnan tuotteille. Sen avulla voidaan yhdistää tiedot markkinoinnista, myynnistä, tuesta ja asiakashistoriasta sekä valjastaa nämä tiedot elinikäisten asiakassuhteiden rakentamiseen.

Rahoituksen odotetaan päättyvän vuoden loppuun mennessä, ja siihen sovelletaan tavanomaisia ​​sulkemisehtoja, mukaan lukien Yhdysvaltojen kilpailulainsäädäntö.

Sequoia Capital India LLP:n toimitusjohtaja Mohit Bhatnagar kiteyttää Freshworksin erot muihin toimijoihin jämäkästi:

CRM-kenttä on täynnä ratkaisuja, joilla on paljon hypeä mutta vähän tuloksia.

Lisäksi hän jatkaa:

Freshworks on ainutlaatuinen toimittaessaan ohjelmistoja, jotka toimivat loppukäyttäjille kaikkialla organisaatiossa, olipa kyse markkinoinnista, myynnistä, tuesta tai asiakkaiden menestyksestä. Siihen on syy miksi Sequoian tiimit niin Intiassa kuin Yhdysvalloissakin ovat itsenäisesti päättäneet kaksinkertaistaa Freshworksin laajentaessaan jalanjälkeään Intiasta globaaleille markkinoille. Ei ole koskaan ollut suurempaa mahdollisuutta yhdenmukaistaa koko organisaatiota ja luoda yhtenäistä asiakaskokemusta, jossa pystyttäisiin paremmin ymmärtämään asiakkaan alati muuttuvia tarpeita ja vastaamaan niihin.

Käyttämällä Customer for life -pilvipalvelua kaikki tiimit organisaation sisällä saavat paremmin tietoa asiakkaistaan ja voivat aktiivisesti kasvattaa asiakastyytyväisyyttä ja asiakkuuden arvoa koko elinkaaren ajan, ensimmäisestä kosketuksesta viimeisimpään vuorovaikutukseen.

Customer for life -pilvipalvelu antaa työntekijälle 360 asteen näkymän asiakastietoihin, sisältäen dataa myynnistä, markkinoinnista, tukitoimista ja menestyksestä. Tämä ketteröittää toimintaa ja parantaa yrityksen kykyä vastata tehokkaasti asiakaskyselyihin sekä hyödyntää lisämyyntimahdollisuuksia.

Eri tiimit organisaation sisällä voivat siirtyä yksinkertaisista asiakasarvioinneista käytännöllisiin suosituksiin, jotka perustuvat asiakkaan menestymiseen. Lisäksi tietojen avulla voidaan kasvattaa asiakaskohtaista tyytyväisyyttä, asiakaspitoa ja lisätä myyntiä.

Freshworksin toimitusjohtaja ja perustaja Girish Mathrubootham huomauttaa että:

Freshworksin perustamisesta lähtien olemme olleet koko organisaation kattavien ohjelmistojen demokratisoinnin eturintamassa - ja jatkamme tätä perinnettä käyttämällä edistyneimpiä pilvitekniikoita varmistaaksemme, että ohjelmistot hyödyttävät koko organisaatiota ja tuovat asiakkaan takaisin CRM:ään. 

Lisäksi hän jatkaa:

Asiakkaiden Customer for Life -pilvipalvelu tarkentaa yritysten asiakasymmärrystä, parantaa ennakointikykyä ja mahdollistaa asiakkaiden menestystarinat syrjäyttämällä vanhentuneita SaaS-tuotteita, jotka ovat yliluvanneet ja alisuoriutuneet silmiinpistävän säännöllisesti.

 

Lisätietoa Customer for Life -pilvipalvelusta saat oheisesta linkistä:

 

FRESHWORKSISTA

Freshworks tarjoaa innovatiivisia asiakashallinnan ohjelmistoja kaiken kokoisille yrityksille. Freshworks helpottaa asiakkaiden hankkimista, diilien klousaamista ja koko elämän mittaisten asiakkuuksien voittamista. Freshworksin SaaS-tuotteet tarjoavat 360° asiakasnäkymän, ovat heti valmiita, helppokäyttöisiä ja tarjoavat nopasti vastinetta rahalle. Pääkonttori sijaitsee San Mateossa, Yhdysvalloissa. Freshworksin yli 2500 tiimin jäsenteä työskentelevät toimistoissa eri puolilla maailmaa.

 

Mediakontakti:

pr@freshworks.com

Jesse Uitto

Jesse omaa kokemusta erilaisten ohjelmistojen soveltamisesta liiketoiminnan tarpeisiin. Jessellä on asiakaspalvelujärjestelmien lisäksi kokemusta ERP-, taloushallinto-, ja CRM-ratkaisuista. Jesseltä saat aina ratkaisukeskeistä palvelua.

LinkedIn

Aihealueet

Uutiset