Freshworks-asiakaskokemusalusta.

Omnikanavainen asiakaskokemusalusta nimeltä Freshworks

Freshworks on alusta, jonka avulla asiakasrajapinnassa työskentelevät henkilöt pystyvät tuottamaan saumattomia asiakaskokemuksia helpommin kuin koskaan ennen.

Saumaton asiakaskokemus edellyttää omnikanavaisuutta. Omnikanavaisuudesta on kyse silloin kun monikanavaisuudesta on edetty tasolle, jossa myös eri kanavat ovat yhteydessä toisiinsa.

Freshworks-asiakaskokemusalustan moduulit

Freshworks-alusta koostuu moduuleista, joista jokainen asiakas voi valita heille parhaiten soveltuvat työkalut. Niistä jokainen on kehitetty palvelemaan tietynlaisia tarpeita ja ne kaikki keskustelevat saumattomasti keskenään.

Yksisarvinen, joka taistelee parempien asiakaskokemusten puolesta

Globaaleilla markkinoilla toimiva Freshworks on lähtöisin Intian Bengalinlahden rannalla sijaitsevasta Chennain kaupungista. Yritys aloitti toimintansa vuonna 2010. Aluksi se keskittyi tuottamaan SaaS-pohjaista helpdesk-ohjelmisto Freshdeskiä

Sittemmin ohjelmistotuoteperhe on laajentunut ja jakautunut useisiin eri moduuleihin. Nykyisin Freshworks kattaa kaikki asiakaskohtaamisissa tarvittavat digitaaliset työkalut. 

Vuodesta 2018 Freshworks on luettu startup-termein ilmaistuna yksisarvisten kategoriaan. Termi “yksisarvinen” tarkoittaa yli miljardin arvoista yksityisesti omistettua yritystä, joka kasvaa räjähdysmäisesti. Tämä yksisarvinen taistelee kanssamme parempien asiakaskokemusten puolesta, sinun ja sinun yrityksesi hyväksi.

Kuvaaja Freshworksin matkasta.

Selkeämpää, tehokkaampaa ja parempaa asiakaskommunikaatiota

Freshworks selkiyttää asiakaskommunikaatiota. Se yhdistää eri välineissä ja kanavissa käydyt keskustelut yhden viitekehyksen avulla samaan näkymään. Kaikki tieto kerätään yhteen ja yrityksen on helppo hoitaa kaikki asiakaskommunikaatio yhdellä työkalulla.

Asiakas sen sijaan voi kommunikoida yrityksen kanssa mitä hyvänsä reittiä. Chat, puhelin, WhatsApp, sähköposti, Facebook Messenger... olipa asiakkaan valitsema yhteydenottoväline mikä hyvänsä, niin yritykselle kanssakäyminen hänen kanssaan on Freshworksin ansiosta aina yhtä helppoa.

Siilottomuus asiakasrajapinnassa on nykypäivää

Enää ei mikään yritys voi toimia kuin vanhassa Speden sketsissä ja ilmoittaa, että varauksia otetaan vastaan “vain puhelimitse”.

Asiakasta pitää pystyä palvelemaan siinä kanavassa, jolla hän ottaa yhteyttä. Aina.

Asiakkaat haluavat myös, että jokainen henkilö yrityksessä, johon he ovat yhteydessä, pystyy palvelemaan heitä samalla tasolla kuin edellinen.

Kunkin henkilön pitäisi pystyä jatkamaan vuorovaikutusta asiakkaan kanssa juuri siitä mihin edellinen kohtaaminen jäi. Tähän ei tarvita telepaattisia taitoja. Freshworksiin investoiminen riittää.

Haluatko tietää omnikanavaisen asiakaspalvelun hyödyistä enemmän?

Anna yrityksellesi mahdollisuus kasvaa ja skaalautua

"Helpoin tapa ehkäistä kasvua, on sitoa itsensä vanhoihin teknologioihin, jotka eivät skaalaudu." - Kuulostaako ikävältä? niin meistäkin!

Freshworks toimii pilvessä ja skaalautuu liiketoimintasi tarpeisiin rajattomasti. Uutta tulee koko ajan. Kun kehitys kehittyy, niin kehittyy myös Freshworks. Kun liiketoimintasi kehittyy, Freshworks skaalautuu.

Me emme jätä sinua pulaan, etkä joudu naimisiin vanhenevan teknologian kanssa.

Asiakkaana onnellisesti elämänsä loppuun saakka?

Jos luulet, että vain saduissa on onnellinen loppu, et vielä ole päässyt huolehtimaan asiakkaistasi oikeiden customer 4 life -työkalujen siivittämänä.

Asiakas huomaa eron viimeistään toisessa asiakaskohtaamisessa. Viimeistään silloin asiakas ymmärtää, että hänestä välitetään. Häntä ei olekaan unohdettu, kuten niin monen muun yrityksen toimesta.

Kyse ei muillakaan ole välttämättä huonosta palveluasenteesta (siis välttämättä), vaan kyse voi olla myös huonoista työkaluista ja puutteellisista prosesseista. Prosessitkin vaativat oikeat työkalut, sillä miten muuten varmistaa, että kaikki asiakasrajapinnassa tietävät asiakaspalvelutilanteessa kaiken tarvittavan, rikkomatta esimerkiksi GDPR:ää?

On todella haastavaa hallita kaikkea asiakaskommunikaatiota lukuisissa eri kanavissa, ilman kunnollista alustaa, joka yhdistää työn kaiken yhteen näkymään. Onneksi on siis olemassa Freshworks.

Freshworksin avulla asiakas ei jää missään asiakaspolkunsa vaiheessa yksin, ellei erikseen halua turvautua itsepalveluun (ja silloinkin voit tarjota sopivaa sisältöä). Kun asiakas saa tällaista tukea asiointiinsa, hänellä ei ole syytä luopua yrityksesi palvelusta koskaan.

 

Kuulostaako hyvältä? Niin meidänkin mielestä!

Asiakaspalvelun lisäksi Freshworks-alusta täydentyy koko asiakaspolun kattavaksi kokonaisuudeksi aina markkinoinnista ja myynnistä aina asiakasonnistumisien (customer success) hallintaan. Freshworks-alustasta löytyy mm:

Haluatko kuulla lisää Freshworks-alustasta?

Kun haluat, että asiakkaallasi on hyvä olla, investoi skaalautuviin työkaluihin ja timanttisiin asiakaskohtaamisiin. PS: Työntekijäsi kiittävät myös!
Jesse Uitto hymyilee.

Jesse Uitto

Toimitusjohtaja
+358 45 678 4438
jesse@novellus.fi


Varaa demo!