Freshworks

Omnikanavainen asiakaskokemusalusta nimeltä Freshworks

Mitä saisi olla? Monikanavainen myynnin CRM, IT-tuen tiketöintijärjestelmä vai kenties asiakaspalveluratkaisu? Freshworksin aidosti omnikanavainen asiaskokemusalusta skaalautuu helposti kaikkiin organisaationne tarpeisiin.

Freshworks nostaa asiakkaiden monikanavaisen yhteydenottojen käsittelyn täysin uudelle tasolle - omnikanavaisuuteen. Modernin asiakaskokemusalustan avulla yhteydenottoja sekä niihin liittyviä keskusteluja voidaan käsitellä sekä hallinnoida entistä paremmin. Freshworks on paras investointi silloin kun halutaan palvella asiakkaita useiden eri kanavien kautta joustavasti, tehokkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että:

  1. Asiakaspalvelijoiden ei tarvitse vaihdella eri ohjelmien välillä ja heillä on kaikki aiemmat keskustelut ja asiakashistoria työn tekemisen tukena.
  2. Myyntipäällikkö kiittää kun liidit eivät katoa bittiavaruuteen ja kaikki tarvittava tieto keskusteluista ja ostokäyttäytymisestä on jatkotoimenpiteitä varten tallessa.
  3. Johto tykkää, kun kaikesta järjestelmällä tehdystä työstä saadaan tietoa päätöksen tekemisen tueksi. Käytettävissä ovat niin raportoinnin KPI-mittarit kuin myös reaaliaikaiset dashboard-näkymät.

Kukin Freshworks-tuoteperheen ratkaisu on kehitetty omaan tarkoitukseensa. Ne sulautuvat kuitenkin saumattomasti yhteen ja niistä voidaan koostaa juuri sellainen kokonaisuus kuin tarvitaan. Kansainvälisesti Freshworksiin luottaa jo yli 50 000 organisaatiota ja tuotekehitys on jatkuvaa.

Selkeämpää, tehokkaampaa ja parempaa asiakaskommunikaatiota ilman siiloja

Saumaton asiakaskokemus edellyttää omnikanavaisuutta. Omnikanavaisuudella tarkoitetaan monikanavaisuutta, jossa eri kanavista saapuvia yhteydenottoja käsitellään keskitetysti tarkoitukseen luodulla työkalulla, on sitten kyse vaikkapa myynnistä, asiakaspalvelusta tai it-tuesta.

Kun asiakkaat ovat yritykseen yhteydessä useiden eri kanavien kautta, huolehtii yrityksen työntekijä asiakassuhteesta silti yhdellä ja samalla työkalulla. Tämä selkiyttää asiakkaan kanssa toimimista sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Talon sisällä toinen työntekijä voi helposti jatkaa siitä mihin edellinen on jäänyt. Hänellä on käytettävissään samat tiedot, jotka edelliselläkin työntekijällä oli silmiensä edessä.

Talon ulkopuolella asiakas saa täsmällisempiä vastauksia kysymyksiinsä ja parempaa huolenpitoa. Hieman valituista moduuleista riippuen Freshworksia käyttävällä yrityksen työntekijällä on mahdollisuus hyödyntää työssään asiakkaan ostohistoriaa, valmiita vastauspohjia tai vaikkapa tietoa siitä millä verkkosivujen alasivulla asiakas parhaillaan on.

Kun yrityksesi tarpeet muuttuvat, Freshworks skaalautuu

Freshworks toimii pilvessä. Se skaalautuu sitä mukaa kun liiketoimintasi kehittyy ja tarpeesi muuttuvat. Ohjelmistokokonaisuuteen voidaan lisätä uusia moduuleita, eikä käyttäjien lukumäärälle ole ylärajaa.

Koska Freshworks-ohjelmistot ovat käytössä kansainvälisesti eri puolilla maailmaa, saadaan uusista kehitystarpeista jatkuvasti uutta tietoa. Näiden tietojen pohjalta ohjelmistoihin tehdään jatkuvasti pieniä parannuksia, jotka päivittyvät pilveen ja siten myös teidän yrityksenne käyttämään ohjelmistokokonaisuuteen.

Suurimpien Freshworksia käyttävien yritysten liikevaihto lasketaan miljardeissa, joten järjestelmä skaalautuu varmuudella myös teidänkin organisaationne tarpeisiin.

Tietoturva otetaan vakavasti

Me Novelluksella otamme tietoturva-asiat vakavasti ja niin tekee myös Freshworks. Freshworksin ohjelmistot täyttävät GDPR-vaatimukset, mitä tämän kokoluokan yhtiöltä sopii odottaakin.

Tuhannet Freshworks-käyttäjät ja heidän asiakkaansa voivat turvallisin mielin luottaa siihen, että tallennettuja tietoja käsitellään aina asianmukaisesti.

Yleisimmät Freshworks-ratkaisut organisaatioiden monikanavaiseen yhteydenottojen käsittelyyn?

Freshsales CRM

Freshworks-alustaan kuuluvat asiakaspalveluratkaisu Freshdesk, IT-palvelunhallinta Freshservice sekä myynnin ja markkinoinnin CRM-järjestelmä Freshsales.

Jokainen näistä muuntuu helposti aidosti monikanavaiseksi kokonaisuudeksi sisältäen kaikki tärkeimmät yhteydenottokanavat sisäänrakennettuina kuten sähköposti, puhelin, chat ja pikaviestimet sekä itsepalveluportaalit.

Suomen kokenein Freshworks-kumppani tukenanne

Me Novelluksella olemme työskennelleet Freshworksin kanssa ensimmäisenä Suomessa. Olemme Freshworksin ekosysteemin erikoisasiantuntijoita ja tunnemme tuoteperheen, toiminnallisuudet ja itse talon tuotteiden takana läpikotaisin.

Tunnemme Freshworksin ja sen ratkaisut paremmin kuin kukaan muu Suomalainen yritys. Teknologian lisäksi meillä on paljon annettavaa myös toimintatapojen ja prosessien kehittämiseen.

Freshworks jälleenmyyjä Suomessa.

Freshworks-ekosysteemi kattaa monia eri osa-alueita ja kokonaisuudesta löytyy varmasti teidänkin organisaation tarpeita vastaava ratkaisu. Anna meidän auttaa valinnassa.

Haluatko kuulla lisää Freshworks-alustasta?

Kun haluat, että asiakkaallasi on hyvä olla, investoi skaalautuviin työkaluihin ja timanttisiin asiakaskohtaamisiin. PS: Työntekijäsi kiittävät myös!

Jesse Uitto hymyilee.

Jesse Uitto

Toimitusjohtaja
09 4272 3802
jesse@novellus.fi