Kiilto Oy

Novellus Pilvipalvelut auttoi Kiiltoa asiakaspalvelun uudistamisessa

 

Kiilto Oy.

Kiillossa asiakaskokemusta halutaan kehittää jatkuvasti. Brändiuudistuksen myötä lähdettiin uudistamaan myös asiakaspalvelua: asiakkaiden yhteydenottokanavia haluttiin yhdenmukaistaa ja palvella asiakkaita yhtenä Kiiltona. Samalla haluttiin rakentaa entistä tiiviimpää yhteistyötä eri liiketoiminta-alueiden välillä, mihin tarpeeseen yhteinen asiakaspalvelu ja Freshdesk sen teknisenä ratkaisuna toivat helpotusta.

Freshdeskiin ollaan tyytyväisiä

Katja Suuriniemi, Business Support Officer, on tyytyväinen asiakaspalvelun käyttöön hankittuun Freshdesk-asiakaspalvelujärjestelmään. "Asiakkaiden näkökulmasta palvelu on sujuvampaa, kun yhteydenotot ohjataan asiakaspalvelusta suoraan oikeille asiantuntijoille, jolloin asiakasta voidaan palvella nopeammin, eikä asiakkaan tarvitse miettiä keneen hän ottaa yhteyttä."

Asiakaspalvelun uudistamisen tavoitteena olikin nimenomaan ajansäästö niin asiakkaalta kuin omaltakin organisaatiolta. Freshdesk onkin otettu käyttäjien keskuudessa hyvin vastaan sen selkeän ja yksinkertaisen käytön johdosta.

Artikkelipankki auttaa tiedon jakamisessa

Tiedon jakaminen nähtiin Kiillossa myös tärkeänä osana liiketoiminta-alueiden yhteistyötä. Samasta asiakaspalvelujärjestelmästä löytyvä artikkelipankki auttaa tiedon hallinnassa ja jakamisessa. Yhteisen artikkelipankin avulla henkilöstön osaamisen kehittäminen on aiempaa helpompaa.

Raportointi auttaa toiminnan kehittämisessä

Suuriniemi on tyytyväinen Freshdeskin tarjoamiin raportteihin, jotka antavat hyvän kuvan asiakaspalvelun yhteydenottojen määrästä, sekä kysymyksien luonteesta. Yhteydenottojen luokittelu auttaa myöhemmin toiminnan kehittämisessä.

Myös Novelluksen palvelusta on hyvää sanottavaa. "Vastaukset tulevat nopeasti ja on hienoa kun voimme asioida suomeksi. Meitä ei ole myöskään unohdettu käyttöönoton jälkeen vaan Novellus on ollut kiinnostunut myös käyttäjäryhmien kokemuksista. On hienoa, että myös käyttäjäryhmien kommentteja on haluttu kuulla. Novelluksen toiminnassa on selkeä ote ja suunnitelmallisuus.", Katja päättää

Kiilto - 100 vuotta suomalaista kemian osaamista.

Kiilto on 100-vuotias suomalainen perheyritys, joka luo hyvinvointia puhtaudesta ja rakentaa kestävää tulevaisuutta, ihmiset ja ympäristön huomioiden.

Kemianteollisuuden ratkaisuja kehittävä, valmistava ja markkinoiva Kiilto toimii neljällä toimialalla: rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet.

Kiilto toimii omien tytäryhtiöidensä kautta kahdessatoista maassa ja työllistää yhteensä lähes 1000 henkilöä.

Vuonna 2018 Kiillon liikevaihto oli noin 165 miljoonaa euroa. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen.

 

"Novelluksen toiminnasta näki, että ei olla ensimmäistä kertaa tekemässä. Tekemisessä on selkeä ote ja suunnitelmallisuus." - Katja Suuriniemi, Kiilto

Haluaisitko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!