Pelican Rouge Coffee Solutions Oy

Novellus Pilvipalvelut auttoi Pelican Rougea asiakaspalvelun toiminnan tehostamisessa

 

Pelican Rouge Coffee Solutions Oy.

Pelican Rouge hankki Freshdeskin parantaakseen asiakaspalvelunsa nopeutta ja tehokkuutta. Outlookin yhteislaatikko ei enää palvellut tarpeita. Sähköpostien löytäminen alkoi olemaan haasteellista, eri asiakaspalvelijat saattoivat jopa hoitaa päällekkäin samaa asiaa.

Seppo Ruth totesi, että ratkaisuksi tarvitaan tiketöintiä

"Aika pitkään yrityksissä mennään perinteisellä työkalulla, ennen kuin huomataan, että se ei enää toimi. Suosittelemmekin Freshdeskiä Outlookin rinnalle.", jatkaa Seppo.

Freshdeskin lisäksi testattiin muitakin vaihtoehtoja, mutta Sepon mukaan Freshdeskin käytettävyys oli omaa luokkaansa. Se saatiin pienimmällä koulutuksella käyttöön.

"Freshdeskin käyttöönotto meni paljon pienemmällä koulutuksella, sen toiminnot on toteutettu yksinkertaisemmin ja selkeämmin kuin kilpailijoissa", Tanja Hyytiäinen jatkaa.

Tiketöinnin käyttöönotto oli nopea

Koko testijakso kesti noin kuukauden, jonka jälkeen asiakaspalvelujärjestelmä oli täydessä käytössä.

Käyttäjät ovat päässeet Freshdeskiin sisälle nopeasti. Käyttöliittymä on toki Outlookkiin verrattunaa erilainen, mutta käyttäjät oppivat nopeasti Freshdeskin.

Tiketöinti on helpottanut asiakaspalvelun arkea paljon

Esimerkiksi laskutusasioissa on erittäin helppo palata vanhoihin asioihin. Asiat hoituu nopeammin, kaikki on kirjallista ja löytyy Freshdeskistä helposti. Myös käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä tuotteeseen.

Selkein hyöty tästä on kuitenkin ollut se, että sähköpostit eivät enää huku. Kaiken kaikkiaan tiketöinti on selkeyttänyt asiakaspalvelua paljon.

"Esimerkiksi vaikka bisneksemme on kasvanut, on käsittely helpottunut ja käsittelyaika laskenut.", Tanja jatkaa.

Alussa on aina vaikea määrittää kaikkia tarvittavia tietoja

Tanjan mukaan tiketöinnin avulla voidaan luokitella yhteydenottoja eri tyyppeihin, jolloin voidaan raportoida esimerkiksi laskureklamaatioiden määrää.

"Kun ohjelmaa on käytetty hetken, tulee tikettien luokittelut käydä uudestaan läpi ja täydentää tarvittavia tyyppejä.", Seppo täydentää.

Apu on lähellä

"Yhteistyö Novelluksen kanssa toimii nopeasti ja hyvin. Jos on jotain ongelmia, ne hoidetaan nopeasti. Kaikki viiveet on lyhkäsiä.", päättää Seppo.

Pelican Rouge lukeutuu Euroopan johtaviin kahvi- ja palveluautomaattialan toimijoihin. Pelican Rouge yhdistää työssään perinteisen käsityötaidon ja alan tuoreimman teknologian.

Pelican Rouge on tarjonnut ensiluokkaista kahvia ja juoma-automaattiratkaisuja jo 1970-luvun alkuvuosista lähtien. Viimeisen 40 vuoden aikana Pelican Rouge on kehittynyt Euroopan nimekkäimmäksi kahvialan toimijaksi.

Pelican Rouge myy vuosittain yli 25 000 tonnia kahvia ja kahvituotteita. Päivittäin palvellaan 10 miljoonaa kahvinystävää, 16 eri Euroopan maassa.

Pelican Rouge haluaa tehdä asiakkaidensa päivästä aavistuksen paremman tarjoamalla juuri sen täydellisen kupillisen kahvia.

Pelican Rougen brändi tiivistyy kolmeen ydinarvoon:

  • Great Coffee
  • Quality moments
  • Our passion

 

"Aika pitkään yrityksissä mennään perinteisellä työkalulla, ennen kuin huomataan, että se ei enää toimi. Suosittelemmekin Freshdeskiä Outlookin rinnalle." - Seppo Ruth, Pelican Rouge

Kaipaako asiakaspalvelunne tehostamista?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!