SA-TU Logistics Oy

Novellus Pilvipalvelut auttoi SA-TU Logisticsia toimeksiantojen hallinnassa

 

SA-TU Logistics Oy

Kotimaan logistiikkapalveluita tarjoava SA-TU Logistics oli testannut useita eri asiakaspalvelujärjestelmiä ja räätälöinytkin niitä jonkin verran, mutta toistaiseksi heidän tarpeisiinsa riittävän toimivaa järjestelmää ei ollut löytynyt. Freshdesk osoittautui selkeäksi ja käyttäjäystävälliseksi tiketöintijärjestelmäksi, joka palvelee useita eri palveluita asiakkailleen tarjoavaa logistiikkayhtiötä hyvin.

Freshdesk palvelee SA-TU Logisticsilla isossa roolissa päivittäisessä toimeksiannonseurannassa

Yhteydenotot lajitellaan Freshdeskissä erilaisiin näkymiin niihin liittyvän palvelun ja/tai asiakkuuden mukaan. Asiakaspalvelijat hoitavat yhteydenottoja näistä näkymistä ja viestivät asiakkaiden kanssa käyttäen Freshdeskiä.

"Käytännössä Freshdeskissä pitkänkin viestiketjun seuraaminen on helppoa. Lähettäjä- ja vastaanottajatiedot ovat selkeät ja niitä on yksinkertaista muuttaa. Freshdesk on selkeämmän käyttöliittymän myötä vähentänyt asiakaspalvelun virheitä ja nopeuttanut työntekoa.", kertoo SA-TU Logisticsin IT Manager Pekka Karasjoki.

Pekka on ollut tyytyväinen myös Novelluksen asiantuntijapalveluihin

"Novellus on palvelualtis ja oikealla tavalla palveleva yhteistyökumppani, asioinnista jää hyvä fiilis. Siirtyminen edellisestä järjestelmästä Freshdeskiin on mennyt hyvin, olemme tyytyväisiä sekä Novelluksen tarjoamaan käyttöönottoon että Freshdeskin käyttäjäystävällisyyteen.", päättää Pekka.

SA-TU Logistics Oy on vuonna 1987 perustettu kotimaan logistiikkapalveluihin keskittyvä yhtiö.

SA-TU Logistics on suurin yksityisessä omistuksessa oleva tulli-ilmoitusten tuottaja Suomessa.

Ulkomaankaupan dokumentaatiopalveluiden lisäksi he tarjoavat asiakkaillensa kotimaan kuljetuspalveluita sekä tavarankäsittelyä.

Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Vuosaaren satamassa.

 

"Freshdesk on selkeämmän käyttöliittymän myötä vähentänyt asiakaspalvelun virheitä ja nopeuttanut työntekoa." - Pekka Karasjoki, SA-TU Logistics Oy

Haluaisitko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!