SKS Group

Novellus tehosti SKS Groupin yhteydenottojen hallintaa

SKS Group.

"Freshdesk oli pelastus siinä kun korona tuli. Oli yksi järjestelmä, jossa kaikki pystyy toimimaan ja näkemään tiedot sekä tuuraamaan toisia."

- Katri Hopeakoski, SKS Mekaniikka -

SKS Mekaniikan tekninen myyntitiimi toimii usealla paikkakunnalla. Jokaiselle paikkakunnalle oli omat sähköpostilaatikkonsa ja koska tilanne oli alueittain hyvin erilainen, oli resursointi hankalaa. Lisäksi asiakkailta tuli viestejä myös henkilökohtaisiin sähköposteihin, joka hajautti yhteydenottoja entisestään. Kokonaisuudessaan myynnin yhteydenottoja ja resursseja oli vaikea hallita.

 

Freshdesk auttoi resursoinnissa

Freshdeskin tiketöinnin myötä työjonojen hallinta ja resurssien jakaminen on ollut aiempaa sujuvampaa. Samalla luovuttiin myös paikkakuntakohtaisista sähköposteista. Asiakkaat saavat nyt palvelunsa yhdestä osoitteesta. Myös työjonon hallinta ja resursointi on aiempaa helpompaa Freshdeskin ansiosta.

Katri Hopeakoski, Team Leader, kertoo, että SKS Mekaniikan kokemukset olivat sen verran hyviä, että toimintaa laajennettiin nopeasti myös SKS Controlliin. Samalla otettiin mukaan myös ostotiimi. Näin läpinäkyvyys läpi yrityksen on todella hyvä ja myynti- ja ostotiimien välinen viestintä ja asioiden siirto onnistuu sujuvasti. "Freshdeskin myötä yhteydenottoihin on helppo ottaa avainasiakaspäälliköiltä kommentteja tai välittää case toiselle hoidettavaksi."

 

Freshdesk on tehostanut työtä

Freshdeskissä nähdään kokoajan kuka tekee mitäkin ja missä vaiheessa asiat menevät. "Freshdesk oli pelastus siinä kun korona tuli. Oli yksi järjestelmä, jossa kaikki pystyy toimimaan ja näkemään tiedot sekä tuuraamaan toisia. Erillisissä Outlookeissa tämän hoitaminen etänä olisi ollut todella haastavaa.", Katri kertoo.

Koronasta johtuen asiakaskäyntejä tehtiin aiempaa vähemmän. "Päätimme lisätä SKS Groupin verkkosivuille chat-palvelun ja asiakkaat voivat nyt kontaktoida myyntiä, kun tarvitsevat nopeasti vastauksia. Chatin kautta tulee ihan avainasiakkaitakin kyselemään tarkennuksia.", Katri jatkaa.

 

Automaatiot apuna

Aiemmin sähköpostien välittämiseen oli joka paikkakunnalla dedikoitu moderaattori, joka kävi kaikki viestit läpi ja ohjasi ne oikeille henkilöille. Roolista ei ole täysin luovuttu, mutta Freshdeskin myötä moderaattoreita on nyt vain yksi ja hän kerkeää tekemään paljon muutakin.

Katrin mukaan Freshdeskin automaatiot ovat auttaneet huomattavasti viestien ohjauksessa oikeisiin paikkoihin, joka on säästänyt moderaattorilta paljon työaikaa.

 

Freshdesk on simppeli

Kokonaisuudessaan Katrin mukaan Freshdesk on alustana yksinkertainen ja hyvin toimiva. Käyttäjätkin lähtivät muutoksen mukaan hyvin. Kaikki ymmärsivät hyödyt ja pääsivät nopeasti sisään Freshdeskin käyttöön.

Katrin mukaan Novelluksen toimintatapa on ollut hyvin asiakaslähtöinen. Ei ole fiilistä, että myydään vain kalliimpaa lisenssiä, vaan aidosti kartoitetaan asiakkaan tarpeet. "Tämä antaa luotettavan kuvan toimittajan toiminnasta.", Katri päättää.

SKS Group palvelee teollisuuden kone- ja laitevalmistajia sekä näyttämötekniikan ammattilaisia monipuolisella teknisten tuotteiden ja palvelujen valikoimalla.

Laajoissa hankkeissa kolmen yhtiön ja yli sadan kone- ja laitevalmistuksen asiantuntijoiden osaaminen yhdistyy yhdeksi, toimivaksi asiakasratkaisuksi.

Monipuolinen osaaminen, tekninen valmius sekä laaja kumppaniverkosto takaavat kilpailuetua koneiden, laitteistojen ja näyttämötekniikan toteutuksiin. Parhaan hyödyn saavutat keskittämällä mekaniikka- ja automaatiokomponenttien ja -järjestelmien toimitukset teknisesti ja logistisesti vahvaan SKS Group -yritysryhmään.

Haluaisitko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!

Aihealueet

Kokemuksia, Tiketöinti