Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Novellus Pilvipalvelut auttoi Yhteiskunta-alan korkeakoulutettuja asiakaspalvelun kehittämisessä

 

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry.

YKA paransi asiakaspalvelunsa seurattavuutta Freshdeskillä

Outlookilla toimiessa ei ollut aina täysin selvää oliko johonkin viestiin vastattu ja kuka hoiti mitäkin. Freshdeskin käyttöönoton myötä asiakaspalvelun organisointi on ollut paljon helpompaa, kun nähdään missä tilassa yhteydenotot ovat ja kuka niihin on vastannut.

Freshdesk myös mahdollistaa helposti tietyn asiakkaan yhteydenottojen ja niiden vastausten löytämisen.

Freshdesk tuo läpinäkyvyyttä asiakaspalveluun

Kokonaisuudessaan Marjut Soininen, Hallintopäällikkö, on erittäin tyytyväinen Freshdeskin käyttöönottoon ja sen tuomaan läpinäkyvyyteen ja seurattavuuteen. Myös raportointi on nyt helpompaa, kun ohjelmasta nähdään tarkkaan kuinka paljon tulee yhteydenottoja.

Marjutin mukaan selkeä parannus Outlookkiin verrattuna on myös se, että nyt asiat eivät ole jumissa kenenkään henkilökohtaisessa postilaatikossa. Mm. lomatuurauksien tekeminen on paljon helpompaa, kun kaikki yhteydenotot löytyvät Freshdeskistä.

Valmiit vastausmallit ovat nopeuttaneet ja selkeyttäneet asiakaspalvelua, kun asiakkaille voidaan helposti vastata muutamalla klikkauksella. Näin vastaukset ovat yhteneväisiä, eikä vastauksen pohtimiseen, kirjoittamiseen ja muotoiluun tarvitse myöskään käyttää aikaa.

Käyttöönotto oli kivuton

Freshdeskin käyttöönotto oli nopea ja kivuton prosessi.  "Olimme alkuun hieman epäileväisiä onko tästä meille mitään hyötyä. Mutta onhan tämä hyvä. Varsinkin sijaistamisasioissa, kun ei tarvitse kysellä keneltäkään mitään, vaan nähdään kuka on laittanut viestiä".

Jälkikäteen Freshdesk oli ilmiselvä ratkaisu

"Freshdesk sisältää paljon hyviä ominaisuuksia, hyvä että otimme sen käyttöön", kertoo Pia Ruuska, järjestökoordinaattori. "Eka olimme, että ai taas uusi ohjelma, mutta lopputulos olikin hyvä.", Marjut jatkaa.

Molempien mielestä Freshdesk on helppokäyttöinen työkalu, joka helpottaa päivittäistä viestintää. Se on myös ryhdikäs, tarkoittaen sitä, että asiat pysyvät omissa lokeroissaan.

"Yhteydenottojen seuraaminen on helppoa. Onhan se nyt selvä, että näihin pitää pystyä kootusti vastaamaan. Tämä on nykypäivää.", päättää Pia.

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry (YKA) toimii yhteiskunnallisella alalla työskentelevien, korkeakoulututkinnon suorittaneiden tai sitä opiskelevien ammattillisena etujärjestönä.

YKA kuuluu keskusjärjestö Akavaan. Liitto perustettiin alunperin vuonna 1947 ja sen nimi vaihtui Suomen Valtiotieteilijöiden Liitto SVAL ry:stä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:ksi (YKA) 1.3.2012.

YKA valvoo jäsentensä ammatillisia, taloudellisia ja sosiaalisia etuja työmarkkinoilla. Sen tavoitteena on myös vahvistaa jäsenkuntansa ammattien arvostusta ja ammatillista identiteettiä.

 

"Lomatuuraukset ovat helpompia, kun viestit eivät ole toisen sähköpostilaatikossa." - Marjut Soininen, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry.

 

"Yhteydenottojen seuraaminen on helppoa. Onhan se nyt selvä, että näihin pitää pystyä kootusti vastaamaan. Tämä on nykypäivää." - Pia Ruuska, Yhtesikunta-alan korkeakouluteyt ry.

Haluaisitko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!