Freshcaller.

Freshworks julkaisi Freshcaller-puhelinjärjestelmään BYOC-ominaisuuden (Bring Your Own Carrier) vuoden 2019 alkupuoliskolla, jonka jälkeen alustaan on ollut mahdollista liittää SIP-puheyhteydet.

Tämä käytäntö mahdollistaa sen, että asiakkaamme voivat siirtää nykyiset olemassa olevat numeronsa (myös yritys- ja palvelunumerot) Freshworks-alustaan.

Olemme tavoitelleet useita kotimaisia operaattoreita yhteistyön suunnalta, ja muutaman vesiperän jälkeen löysimme vihdoin toimittajan, jonka avulla tämä on viety käytännön asteelle ja toimivaksi todettu.

Aikaisempaan tilanteeseen verrattuna tämä tuo mukanaan huiman määrän potentiaalia pohjoismaiseen omnichannel-markkinaan, sekä rutkasti etumatkaa Novellus Pilvipalveluille ja Freshworksille nähden kilpailijoihin aidosti monikanavaisen asiakaspalvelun ratkaisutoimittajana vuonna 2020.

Nyt meillä on mahdollisuus tarjota yhteistyökumppanimme avulla puhelinliikenteeseen liittyvät palvelut kymmeniin maihin kansainvälisesti, mukaanlukien kaikki Pohjoismaat.


Nimi:

Sähköposti:

Puhelin:

Teksti:

Jaa artikkeli kaverille:


1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *