Freshcaller

Kunnollinen puhelinjärjestelmä on hyvän asiakaspalvelun keskeinen perusedellytys.

Vaikka maailma on yhä monikanavaisempi, akuutit ja välitöntä reagointia vaativat asiat halutaan edelleen hoitaa puhelimitse. Kiireessä ei ole aikaa näpytellä viestejä, eikä monelle tulisi mieleenkään tilata esimerkiksi palokuntaa sähköpostilla.

Puhelinjärjestelmän tulisi kuitenki olla saumaton osa muuta asiakashallintajärjestelmää. Se onnistuu kun käytössä ovat Fresworksin pilvipohjaiset ohjelmistot.

Kun kyse on liiketoiminnasta, jossa puhelinpalvelun osuus on suuri, ei ole liioiteltua sanoa, että puhelinjärjestelmä on monikanavaisen asiakaspalvelun sydän. Kun järjestelmä on Freshcallerin tavoin osa tiketöintijärjestelmää ja asiakashallintaa, ollaan jo lähellä timanttista asiakaskokemusta.

Freshcaller helpottaa asiakaspalvelijan työtä

Ajantasainen tieto parantaa puhelinpalvelun laatua

Freshcaller (ent. Freshdesk Contact Center) on luotu helpottamaan asiakaspalvelijan työtä. Tämä heijastuu myös palvelun laatuun. Puhelut on helppo ohjata oikeille henkilöille ja puhelintyötä tekevillä on järjestelmän ansiosta käytettävissä kaikki tarpeellinen informaatio asiakkaan palvelemiseksi.

Frehscaller pitää esimerkiksi kirjaa puheluista. Puhelut voidaan myös nauhoittaa ja niistä voidaan tehdä muistiinpanoja, joiden avulla seuraavan työntekijän on helpompi jatkaa siitä mihin edellinen on jäänyt.

Freshcaller on myös täysin yhteensopiva kaikkien muiden Freshworks-tuotteiden kanssa. Usein se onkin osana nimenomaan Freshserviceä tai Servicedeskiä.

Puhelintyö on mukavinta pilvessä

Mobiilivaihde vs pilvipohjainen puhelinjärjestelmä?

Pilvipohjainen Freshcaller-puhelinjärjestelmä poikkeaa operaattorien tarjoamista mobiilivaihdejärjestelmistä oleellisesti; pilvipohjainen palvelu on mm. operaattoririippumaton, eikä vaadi toimiakseen erityisiä laiteasennuksia.

Yksi Freshcallerin etu on myös se, että pilvipalveluna toteutettu SaaS-ohjelmisto on aina ajan tasalla. Käyttäjän ei tarvitse ladata uusia ohjemistoversioita, eikä se myöskään vanhene.

Pilvipohjainen puhelinjärjestelmä myös skaalautuu helposti suuremmankin yrityksen käyttötarkoituksiin ja toimii esteettömästi eri maiden rajojen yli. Uusien käyttäjien lisääminen onnistuu helposti ja nopeasti.

Puhelinasiakaspalvelun automatisointi?

Automaatio puhelinpalvelussa parantaa tavoitettavuutta ja säästää resursseja

Kun puheluita tulee todella paljon kannattaa osa työstä automatisoida. Ihmisresurssin käyttäminen esimerkiksi puheluiden ohjaamiseen oikeille henkilöille ei esimerkiksi aina ole järkevää.

Suurten puhelumäärien kohdalla aikaa säästyy huomattavasti, jos soittajalle ohjataan automaattivaihteeseen. Tällöin hän voi itse valita puhelun aiheen, jonka jälkeen puhelu siirretään automaattisesti oikealle henkilölle.

IVR-äänivalikon avulla asiakas voi joissain tapauksissa hoitaa tarvitsemansa asian myös kokonaan itsepalveluna, jolloin resursseja säästyy koko puhelun verran.

Automaattiviestien avulla voidaan myös esimerkiksi jonotuksen aikana auttaa asiakasta hakemaan apua verkkosivuilta tai antaa väliaikatietoja jonotusaikojen pituudesta. Automatiikan avulla voidaan myös ottaa vastaan soittopyyntöjä, mikäli tavoiteltu henkilö ei ole tavoitettavissa.

Tärkeintä on, että asiakas tulee palvelluksi. Kun puhelinviestintää on hiukankaan enemmän, kunnolliselle puhelinjärjestelmälle on todella tilausta.

Puhelinjärjestelmän ominaisuudet?

Freshcallerin ominaisuudet

Freshcaller on täysin integroitavissa kaikkiin Freshworks-ohjelmistoperheen tuotteisiin. Ominaisuuslista on pitkä kuin nälkävuosi, mutta alla muutamia tärkeimpiä ominaisuuksia:

  • numerointi
  • puhelunhallinta (jonot, tiedotteet, luopuneet, puheentallennus, soittopyynnöt, reititys, aukioloajat , ivr-valikot)
  • integraatiot
  • statistiikka ja raportointi
  • helpot asetukset selaimella
  • puhelut suoraan nettiselaimelta tai mobiilisti appilla tai perinteisenä kännykkäpuheluna
  • yksinkertainen hinnoittelu
  • toimii kaikissa operaattoreissa
  • GDPR -yhteensopiva

Freshcallerin käyttöönotto on äärimmäisen helppoa.

Ei ulkoisten laitteiden tai ohjelmistojen asennusta. Vain internetyhteys ja puhelin.

 

Tämä SaaS-pohjainen Call Center -palvelu tarjoaa helpon tavan siirtyä käyttämään yrityksen ensimmäistä puhelinjärjestelmää. Yhtä helposti Freshcallerilla voidaan tietenkin korvata myös edeltävä järjestelmä.
Growth
15
Saman katon alla toimiville tiimeille
per kk per käyttäjä vuosisopimuksella tai 18 € kuukausimaksulla
Puhelinjonot
Aukioloajat
Uloslähtevän numeron muokkaus
Puheluntallennus
IVR-valikko
Vastaaja
Puhelun muistiinpanot
Vakioraportit
Kysy lisää
Pro
39
Isoille tiimeille
per kk per käyttäjä vuosisopimuksella tai 47 € kuukausimaksulla
Olemassaolevan numeron tuonti
IVR-valikot
Reititysautomaatio
Soittopyynnön jättäminen jonosta
Puhelun jälkikäsittelyaika
Agenttien status-tieto
Poikkeusaukioloaikojen reititykset
Puheluun osallistuminen (barging)
Opt-in puheluntallennus
Reaaliaikainen agenttien tilatieto
Reaaliaikainen jonotieto
Laajempi raportointi
Agenttien paikallaolo-raportti
Kustomoitavat raportit
Kysy lisää
Enterprise
69
Omnichannel-tarpeisiin yrityksille
per kk per käyttäjä vuosisopimuksella tai 83 € kuukausimaksulla
Omnichannel-reititys
Luopuneiden puheluiden seuranta
Palvelutasojen seuranta
Ääniohjattu IVR
Älykäs vastausbotti
Kysy lisää

Usean ohjelmiston loukussa?

Freshcaller toimii osana monikanavaisen asiakaskokemuksen luomista joko asiakaspalvelun, myynnin tai molempien puhelinjärjestelmänä. Freshcaller integroituu saumattomasti samaan käyttöliittymään asiakaspalvelun tai myynnin CRM-ohjelman kanssa. Heitä hyvästit kömpelöille ja kalliille integraatioille, valitse Freshworks-ekosysteemi!

Liity asiakashallinnan kärkijoukkoon, hanki paras puhelinjärjestelmä!

Kerro tarpeistasi chatissä tai jätä viesti, niin katsotaan millainen asiakkuudenhallinnan kokonaisuus on paras juuri teille. Tarvekartoitus on aina ilmainen.

Miikka Merikallio.

Miikka Merikallio

Myyntipäällikkö
09 4272 3805
miikka@novellus.fi