Huutokaupat.com

Novellus Pilvipalvelut auttoi Huutokaupat.comia asiakaspalvelun tehostamisessa

 

Huutokaupat.com.

Huutokaupat.comin asiakaspalvelu on auki 24/7. Pirjo Pykäläinen, Customer Service Manager, kertoo, että he haluavat palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja siksi asiakaspalvelukin on aina auki.

Huutokaupat päätyi Freshdeskiin myös samasta syystä. Asiakkaita haluttiin palvella paremmin ja heidän yhteydenottohistoriansa haluttiin saada helposti löydettävään muotoon. Vanha järjestelmä ei enää yksinkertaisesti toiminut kasvaneella kontaktimäärällä, eikä siitä pystynyt hakemaa vanhoja yhteydenottoja kovin helposti.

Freshdesk on käyttäjäystävällinen

Hankintavaiheessa koekäytössä oli useampia ohjelmia, joista Freshdesk osoittautui yksinkertaisimmaksi käyttää. Freshdesk koettiin ennen kaikkea ohjelmaksi, jossa tietää mitä tapahtuu ja nappeja uskaltaa painaa pelkäämättä seurauksia. "Freshdesk oli kaikista ohjelmista selkein. Käyttäminen muistuttaa hyvin paljon perussähköpostia, käyttäminen on kaikille helppoa lyhyellä perehdytyksellä.", lisää Pirjo.

"Freshdeskissä asiakkaan historia löytyy helposti ja vanhojan asioiden kaivaminen on helppoa. Asiakkaan aiemmat yhteydenotot löytyy todella nopeasti ja näkee milloin asiakas on ollut yhteydessä.", Pirjo jatkaa.

Myös Freshdeskin muut ominaisuudet ovat hyviä. Mm. raportit ovat kattavia ja Huutokaupat.comilla innostuttiin Freshdeskin pelillistämis-ominaisuuksista. Aina silloin tällöin asiakaspalvelun kesken pidetäänkin pientä kisailua.

Novelluksen palvelu on turvallista

Pirjon mukaan Freshdeskin ominaisuuksien lisäksi yksi syy, miksi kaikista vaihtoehdoista valittiin juuri Freshdesk, on Novelluksen palvelu. "Tuli fiilis, että meistä pidetään huolta sekä tuki ja turva on suomeksi."

Käyttöönotossa Novellus oli aktiivisesti mukana. "Meille tämä koko projekti oli uusi ja ihmeellinen, mutta Kim toi meille turvallisen ja luottavaisen olon. Kaiken kaikkiaan käyttöönotto meni hyvin ja Novellus koulutti oman porukan Freshdeskin käyttämiseen.", Pirjo päättää.

Huutokaupat.com on Suomen kiinnostavin ja tehokkain kauppapaikka. Sivustolla myydään arvo-omaisuutta; kuten asuntoja, kiinteistöjä, ajoneuvoja ja työkoneita, yli 300 miljoonalla eurolla vuodessa ja Huutokaupat.comin kautta vaihtaakin omistajaa reippaasti yli 200 000 kohdetta vuosittain. Joka kuukausi sivustolla vieraillaan yli 4 miljoonaa kertaa, joten näkyvyys myytäville kohteille on taattu.

Huutokaupat.com on ollut asiakkailleen myynnin ja markkinoinnin luotettava kumppani jo vuodesta 2005 ja palveluun luottavat niin tuhannet yritykset kuin kaupungit, kunnat ja viranomaisetkin.

Huutokaupat.comin Helsingin toimistolla työskentelee lähes 30 henkilön jatkuvasti kasvava joukko innokkaita osaajia mm. tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä.

Huutokaupat.com haluaa tarjota asiakkailleen ensiluokkaista palvelua. Näin ollen asiakaspalvelu auttaa kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä ja vieläpä täysin ilmaiseksi.

 

"Yhteistyö Novelluksen kanssa on sujuvaa, fiilis on kuin kavereiden kanssa tekisi duunia. Aina jeesataan, ei ole tyhmiä kysymyksiä." - Pirjo Pykäläinen, Huutokaupat.com

Haluaisitko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!