Lojer Oy

Novellus Pilvipalvelut auttoi Lojeria asiakaspalvelun kehittämisessä

 

Lojer Oy.

Lojerille Freshdesk on pitkälti tehtävänhallintaa

Asiakkailta tulee yhteydenottoja, mm. varaosatilauksia, joita hallinnoidaan Freshdeskissä. Yhteydenottojen tilaa seurataan, jolloin tiedetään tarkasti missä tilassa mikäkin yhteydenotto on ja mitkä niistä vaativat toimenpiteitä juuri nyt.

Tapio Turta, Service Business Manager, kertoo Freshdeskin auttaneen tiimin sisäisen läpinäkyvyyden lisäämisessä mm. tehtävänhallinnan näkökulmasta. Sähköpostit eivät myöskään katoa. Kaikki tulee varmasti hoidetuksi, kun ne ovat Freshdeskissä avoimina tehtävinä.

"Vanhaan sähköpostiin verrattuna ero on huima. Jos tähän ei olisi ymmärretty lähteä, en tiedä miten tämä olisi saatu hallintaan.", Tapio jatkaa.

Raportointi helpottaa asiakaspalvelun resursointia

Tapiolle palveluliiketoiminnan vetäjänä raportointi ja mittaaminen on tärkeää. Lojerilla seurataankin tarkasti yhteydenottojen määrää, erityisesti ratkaisemattomien tehtävien määrää.

Lisäksi raporteista nähdään selkeästi vuositrendejä, esimerkiksi tarvitseeko kesälomien ajaksi järjestää lisäkäsiä vai pärjätäänkö ilmankin. Freshdeskin raportointi onkin auttanut erityisesti resurssoinnissa.

Myös yhteydenottojen luokittelu erilaisiin tyyppeihin selkiyttää mihin asiakaspalvelun aika kuluu. "Raportointi on iso tuki. Sitä johdat mitä mittaat.", Tapio tiivistää.

Freshdeskiin ollaan tyytyväisiä

Tapion mukaan Freshdesk on helppokäyttöinen ja sopivasti muokattavissa. Erityisesti hän pitää siitä, että rajapintojen kautta Freshdesk voidaan yhdistää joustavasti yrityksen muihin järjestelmiin.

Esimerkiksi Lojerilla asiakastyytyväisyyden mittaamiseen käytetään Surveypalia ja Freshdesk on integroitu siihen.

Tapio on ollut tyytyväinen Novelluksen asiantuntijapalveluihin

"Yhteistyö Novelluksen kanssa on sujunut hyvin. En oikeastaan tiedä mitä olisin toivonut enemmän.", päättää Tapio.

Lojer Group on Pohjoismaiden suurin sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja ja alan merkittävin kotimainen työllistäjä.

Satavuotiaan kotimaisen ja yksityisessä omistuksessa olevan yhtiön tuotantoyksiköt sijaitsevat Sastamalassa, Kempeleessä ja Lahdessa. Suomessa Lojer työllistää suoraan 145 henkilöä, välillisesti kymmeniä muita. Kaikkiaan konserni työllistää 180 henkilöä neljässä maassa ja sen liikevaihto on n. 29 miljoonaa euroa.

Viennin osuus on noin 60 %, ja Lojerin tuotteita on käytössä yli 115 maassa. Tärkeimpiä vientialueita ovat Skandinavia, Keski-Eurooppa, Venäjä sekä Lähi-Itä.

Lojer valmistaa teräsosat kotimaisesta raaka-aineesta. Lisäksi komponentteja kuten pyörät, moottorit ja kaasujouset hankitaan laadukkailta länsieurooppalaisilta toimittajilta.

Ainoana hoitokalusteiden valmistajana Suomessa Lojer valmistaa tuotteet kokonaan itse käyttäen muun muassa omaa valimoa, tietokoneohjattua laserleikkausta, koneistusta, robottihitsausta ja pitkälle automatisoitua pulverimaalausta.

 

"Jos tähän ei olisi ymmärretty lähteä, en tiedä miten tämä olisi saatu hallintaan." - Tapio Turta, Lojer Oy

Haluaisitko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!