Avoimet työpaikat

Jos arvosi ovat kohdallaan ja asiakaspalvelu (sekä siihen liittyvä teknologia) saa sydämesi värähtämään, me haluamme kuulla sinusta lisää.

Haluamme rakentaa asiantuntijaperheemme Suomen rehellisimmistä asiakaspalveluteknologian asiantuntijoista. Meillä jokainen työntekijä saa kokea itsensä merkitykselliseksi, eikä asiakasta kuseteta (eli yötkin voi nukkua rauhassa).

Jos arvosi ovat kohdallaan ja haluat meille töihin, jätä CV ja yhteystietosi tämän sivun lomakkeella. Ilmoitamme tällä sivulla myös avoimista paikoista.

Miksi työskentelisit Suomen rehellisimmälle jälleenmyyjälle?

Kim Hiekkanen seisoo, kylki edellä kameraan.

Olemme tituleeranneet itseämme “Suomen surkeimmaksi jälleenmyyjäksi”, koska johdamme toimintaamme arvot edellä. Tämä tarkoittaa, että olemme jättäneet monta kauppaa reiluuden nimissä tekemättä.

Emme etsi pikavoittoja, vaan pyrimme rakentamaan elinikäisiä kumppanuussuhteita asiakkaidemme kanssa. Samaan pyrimme myös rekrytoinneissa. Vieläkö on olemassa elinikäisiä työpaikkoja? Sellaisia, joissa itsensä tekeminen tarpeettomaksi palkitaan uudella positiolla, eikä potkuilla? Me haluamme uskoa niin.

Reiluus näkyy kaupankäyntitavassamme. Emme tuputa, vaan tarjoamme objektiivisia näkökulmia ja annamme asiakkaan tehdä oikeat päätökset. Me itse olemme asemoituneet hyvisten puolelle ja siksi myymme nimenomaisesti Freshworksin asiakaspalveluteknologiaa.

Rehellisyys asiakkaan suuntaan ilmenee toiminnassamme näin:

 • Novelluksen asiakasta ei viedä kuin pässiä narussa.
 • Asiakasta ei huijata väkipakolla epäedullisiin sopimuksiin.
 • Asiakkaalta ei piilotella tai salata asioita.
 • Toimintamme pyrkii olemaan rehtiä ja reilua joka tilanteessa.

Työntekijälle tämä keskeisin perusarvo näkyy näin:

 • Saat työstäsi aina suoraa ja rehellistä palautetta
 • Maksamme sinulle reilua palkkaa, osaamistasosi mukaisesti
 • Luotamme siihen, että teet minkä lupaat (myös etänä)
 • Emme lupaa sinulle mitään, mitä emme pysty tarjoamaan

Me uskomme siihen, että kaikkien on helpompi toimia, kun kaikki tietävät joka käänteessä missä mennään. Tykkäämme myös pitää matalasta hierarkiatasostamme kiinni. Se on kai sitä meidän yrityskulttuuria.

Millaisia ihmisiä etsimme?

Etsimme itsenäisiä, omilla aivoillaan ajattelevia henkilöitä, jotka syttyvät asiakaspalvelulle ja ovat kiinnostuneita oppimaan jatkuvasti lisää.

Asiakaspalvelujärjestelmät kehittyvät jatkuvasti, joten uutta opittavaa ja omaksuttavaa tulee jatkuvasti. Kääntäen tämä tarkoittaa myös sitä, että järjestelmäosaaminen myös vanhenee ajan kanssa. Tietyt perusasiat ja itse asiakaspalvelu ei kuitenkaan muutu niin paljoa, etteikö muualla hankittua osaamista voisi meillä hyödyntää.

Jos siis olet paininut joskus vaikkapa Zendeskin tai muun asiakaspalvelujärjestelmän kanssa, niin ei siitä ainakaan haittaa ole. Ajaton osaamisesi asiakaspalvelusta ja sen hyvistä käytännöistä on kuitenkin vielä tärkeämpää. Silti, vielä sitäkin tärkeämpää on kuitenkin oikea asiakaspalveluasenne!


Avoimet työpaikat

Aiempia avoimia paikkoja:

1. Teknologia-asiantuntija   (Hakuaika umpeutunut)

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Entä asiakaspalveluteknologialle? Taipuuko suomi ja englanti? Ilmaisetko itseäsi sujuvasti puhumalla ja kirjoittamalla? Tykkäätkö oppia uusia asioita?

Voi olla, että meillä olisi sinulle töitä tarjolla. Etsimme nimittäin juuri nyt joukkoomme teknologia-asiantuntijaa, jolla on rahkeet kehittyä korkean tason osaajaksi.

Toimenkuva:
Toimenkuvasi pitää (ainakin alussa) sisällään erilaisia tukitehtäviä, kuten teknistä asiakaspalvelua. Hoidat ainakin sähköpostia ja asiakaspalveluchattia, mutta aspaa hoidetaan paljon myös puhelimitse. Kirjoitustaito on myös plussaa, sillä tehtävänäsi on myös teknisten tukiartikkelien kirjoittaminen.

Sekä asiakkaiden että toimittajien osalta toimimme globaalissa kentässä, joten sujuva englanninkielen taito on myös tärkeää.

 

Tickets Everywhere - Meme.

Vaatimukset:

 • hyvä asiakaspalveluasenne
 • ei luurikammoa (työ ei kuitenkaan sisällä myynnin kylmäsoittoja)
 • hyvä itseilmaisu suomeksi ja englanniksi
 • pystyy kirjoittamaan esim. teknisiä ohjeartikkeleita
 • itsenäinen ja vastuullinen työote (myös etätöissä)
 • pidät ongelmaratkaisusta ja uuden oppimisesta

Tarjoamme:

 • mahdollisuuden kehittyä todelliseksi asiakaspalveluninjaksi
 • reilun ja pönötysvapaan työilmapiirin, jossa sinuun luotetaan
 • globaaleja ulottuvuuksia päämiehemme Freshworksin kautta
 • parhaat mahdolliset työkalut tehtäviesi hoitamiseen

 

Työaika: Täysipäiväinen
Työsuhteen kesto: Toistaiseksi
Sijainti: Helsinki, Vantaa, Espoo, Turku, Tampere ja/tai Etätyö
Työkielet: Suomi ja Englanti
Palkkaus: Sovitaan erikseen

 

HUOM! Paikka ei juuri nyt haussa. Jätä kuitenkin avoin hakemus meille!

Lähetä CV!

(Vastaamme 2 vko sisällä)

Jos tätä lukiessasi tunsit sisälläsi pienten rumpujen pärinää ja haluat koittaa kepillä jäätä, ota huomioon, että me todella luemme hakemuksesi.

Emme voi luvata huippunopeutta, mutta sen lupaamme, että saat vastauksen parin viikon kuluessa. Ajattelemme, että jokainen työnhakija ansaitsee ainakin sen verran arvostusta.

Ole kuitenkin hakemuksessasi selkeä. Kerro haetko ilmoitettua positiota vai onko kyseessä avoin hakemus. Kerro myös miksi haluat juuri meille töihin ja miksi meidän kannattaa valita juuri sinut.

Lopuksi! Onnea työnhakuun, vaikka tänne! :)

Fill in the form - meme.

Jätä hakemus

Jätä hakemus ja CV Jesselle.