Omnichannel = Asiakaspalvelun uusi standardi

Kirjoittajalta Kim Hiekkanen

Black Friday on takana ja Cyber Mondayn kautta on hyvä aloittaa joulukuun ruljanssit. Nyt viimeistään alkaa paukkumaan kyselyitä ja tilauksia, myös Joulupukille kaikista kanavista!

Mutta onko Pukki Omnichannel? Vai palvelevatko tontut edelleen multikanavaisesti? Näkevätkö tontut aikaisemmat yhteydenotot vai liekö vanhat toiveet Outlookin perukoilla?

 

Miten käy Korvatunturin kiristyvässä taloustilanteessa vuonna 2020?

Tervetuloa mukaan seuraamaan Novelluksen #Korvatunturi360-joulukalenteria.

Globaalit markkinat vaativat myös Pukkia skaalautumaan ja tehostamaan toimintaansa, nyt ei enää mahda vain palvella kuumalla linjalla jouluaattona, vaan täytyy olla online 24/7!

Voisiko Freshdesk tuoda helpotusta yhteydenottojen käsittelyyn ja asiakaskokemuksen kehitykseen?

 

Mistä siis on kyse? Avaappa nyt vähän #Korvatunturi360 ajatusta!

Joulukuun aikana tulemme jakamaan päivittäin yhden idean, ajatuksen tai ominaisuuden pohdittavaksi Youtube-videon sekä blogipostauksen muodossa verkkosivuillamme novellus.fi.

Pääaiheenamme on tänä vuonna Asiakaspalvelun omnikanavaisuus.

Käsittelemme mm. seuraavia herkullisia aiheita: Omnikanavaisuus, puhelin, automaatiot, tekoäly, Outlook vs. tiketöinti, some,... Eli ajatuksia, jotka ovat juuri nyt kuuminta hottia.

Ota siis #Korvatunturi360 seurantaan LinkedInissä, niin saat päivityksemme fiidiisi näkyville, ja tiedät mitä aiheita tulevalle vuodelle kannattaa ottaa mukaan.

Voit myös tilata Novelluksen Youtube-kanavan, jolloin saat joka päivä sähköpostiisi päivän videon.

Takuuvarmasti mielenkiintoista (ja erilaista) settiä luvassa - ei niin vakavalla kulmalla, eikä välttämättä edes sisällöltään rikasta.

Ho-Ho-Ho!

 

Kaikki jaksot tässä:

Kim Hiekkanen

Kim Hiekkanen on Suomen johtava Freshdesk-asiantuntija sekä yksi pohjoismaiden kokeneimmista omnikanavaisen asiakaspalvelun kehittäjistä. Yli 15 vuotta alalla sekä satoja läpivietyjä hankkeita takaavat kokonaisvaltaisen ratkaisun.

LinkedIn

Aihealueet

Asiakaspalvelu