Freshdesk Messaging

Haluatko lisää liidejä netistä? Enemmän yhteydenottoja kotisivuilta? Selvä! Asennetaan verkkosivuillesi chat.

Olipa kyse inbound-myynnistä tai asiakaspalvelusta, asiakkaan yhteydenottokynnys kannattaa laskea niin alas kuin mahdollista. Tämä on myös tie asiakastuntemuksen parantamiseen!

Muuta sivustolla vierailijat asiakkaiksi

Chat nettisivuilla on matalan kynnyksen yhteydenottoväline

Asiakaspalvelu-chat sopii myös niille asiakkaille, jotka potevat esimerkiksi luurikammoa. Tämä tarkoittaa, että chat nettisivuilla tuottaa todennäköisesti myös sellaisia yhteydenottoja, jotka muuten jäisivät kokonaan saamatta.

Chatissa on helppo kysellä lisätietoja tuotteesta tai palvelusta myös silloin kun aika ei riitä koko verkkosivuston kahlaamiseen läpi. Jos jokin on epäselvää, chat-asiakaspalvelijalta on helppo kysyä.

Ennen kaikkea matalan kynnyksen asiointi verkkosivujen chatissa tuottaa merkittävästi enemmän liidejä kuin mikään muu toistaiseksi olemassa oleva yhteydenottotapa.

Katso tästä asiakkaidemme kokemuksia verkkosivuille asennetusta chatistä »

Automatiikka chat-asiakaspalvelun tukena

Freshchat tietokoneella ja puhelimessa.

Älykkäät toiminnot, botit ja automatiikka tukevat chat-asiakaspalvelua

Erona perinteisiin myynti- ja asiakaspalvelu-chatteihin ja chat-botteihin, Freshchat auttaa yrityksiä ja tiimejä tuottamaan katkeamattomia ja sisältöohjautuvia asiakaskohtaamisia.

Kampanjat, botit, itsepalvelutoiminnot ja älykäs viestien reititys yhdistettynä muihin keskustelua rikastaviin ominaisuuksiin, mahdollistavat sen, että vierailijat saavat oikeat vastaukset kysymyksiinsä nopeammin.

Aidosti toimivan automatiikan avulla ylimääräistä työtä saadaan vähennettyä ja useidenkin keskustelujen käyminen samanaikaisesti on mahdollista.

Monikanavaisesti yhdessä käyttöliittymässä

Freshdesk Messaging on monikanavainen. Sen avulla chat-asiakaspalvelu onnistuu niin nettisivuilla kuin Facebook-messengerissäkin.

Monikanavanen asiakaspalvelu on nykypäivää. Verkkosivuilla olevan chatin kannattaa ehdottomasti olla sen kiinteä osa.

Freshdesk Messaging (ent. Freshchat) toimii tarvittaessa itsenäisenä keskustelualustana mutta on tarkoitettu kiinteäksi osaksi saman talon muita tuotteita. Lisäksi se saadaan toimimaan helposti yhteen esimerkiksi Facebook-messengerin tai WhatsAppin kanssa.

Tyypillisesti Freshchat toimii osana Freshdeskin monikanavaista asiakaspalvelua. Tällöin asiakaspalvelija voi yhdestä käyttöliittymästä käsin palvella asiakkaita kaikissa kanavissa.

Freschat ruutukaappaus.

Miksi chat-palvelu nettisivuilla on hyvä ajatus?

Chat verkkosivuilla madaltaa yhteydenottokynnyksen minimiin.

Chat-asiakaspalvelijalta tai myyjältä on tolkuttoman helppo kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Chat-työntekijältä on jopa helpompi kysyä kuin kasvotusten ja chatissa ihmiset uskaltavat kysyä paljon sellaisiakin asioita, joita muuten eivät kehtaisi ottaa puheeksi.

Chat on ihmisläheinen tapa vuorovaikuttaa asiakkaan kanssa. Lähes kuin puhelu, mutta usealle nykypäivänä paljon luonnillisempaa. Chatissä on paljon helpompi viedä keskustelua oikeaan suuntaan ja kysyä lisäkysymyksiä - sähköposti on tähän aivan liian kankea työkalu.

Chat-palvelu antaa mahdollisuuksia myös muuhun kuin suoranaiseen myyntiin. Usein jos esimerkiksi asiakas ei löydä verkkosivuilta etsimäänsä asiaa, hän pyytää chatista ohjausta. Mikäli tällaisia yhteydenottoja tulee paljon, voi ehkä sivuston UX-puolessa olla korjattavaa tai sitten sivustolta puuttuu tärkeää informaatiota.

Jos taas chattiin satelee tilauksia ja kartoituspyyntöjä, sivusto oletettavasti toimii kuten pitääkin. Ennen kaikkea chatin etuna on se, että se on henkilökohtainen palvelukanava asiakasta häiritsemättä.

Silloin kun chatin kautta on mukava asioida, sen kautta tehdään usein paljon myös kauppaa - joskus jopa lähes huomaamatta.

Asennetaan verkkosivuillesi nykyaikainen asiakaspalvelu-chat

Freshwoksin kotimaisena kumppanina teemme Freshchatin käyttöönotosta sinulle niin helppoa kuin mahdollista. Tarjoamme käyttöönoton, koulutuksen ja päivittäisen tuen sekä räätälöinnin.

Growth
15
Pienille tiimeille
per käyttäjä kuukaudessa vuosisopimuksella tai 18€ per käyttäjä kuukausimaksulla.
Keskusteluaiheet
Ryhmät
Käyttäjän aikajana
Aukioloajat
Tiedostojen liittäminen
Ohjaussäännöt
Facebook Messenger
Ratkaisukanta
Mobiiliapplikaatio
Chatbotit 2000 sessiota/kk
Kysy lisää
Pro
39
Paras hyöty isoille tiimeille
per käyttäjä kuukaudessa vuosisopimuksella tai 47€ per käyttäjä kuukausimaksulla.
Useita aukioloaikoja
Laajennettu dashboard
CoBrowsing
Edistynyt reititys
Asiakastyytyväisyyskysely
Monikielinen tuki
IntelliAssign
Ryhmäkohtaiset aukioloajat
Proaktiiviset viestit
Edistynyt kojelauta
Monikielisyyden tuki
Agenttien paikallaoloraportti
Ulkopuoliset botit
WhatsApp
Chatbotit 3000 sessiota/kk
Kysy lisää
Enterprise
69
Korporaatioille
per käyttäjä kuukaudessa vuosisopimuksella tai 83€ per käyttäjä kuukausimaksulla.
API:t
IP whitelist
IP-block
Chatbotit 5000 sessiota/kk
Kysy lisää

Mitä mieltä asiakkaamme ovat chatistä?

Doorie Oy.

"Olen huomannut monen chat-keskustelun jälkeen tulleen uuden tilauksen. Nopeat vastaukset selkeästi auttavat asiakasta ostopäätöksen tekemisessä ja konvertoivat hyvin. Myös chat-ikkunassa näkyvä oma kuva luo asiakkaalle henkilökohtaisemman ja luotettavan kuvan."

"Chat on osoittaunut todella hyväksi ja suosittelen ehdottomasti muille." - Satu Hurmalainen, Doorie Oy

Lue tästä koko asiakastarina »

Usean ohjelmiston loukussa?

Freshchat mahdollistaa asiakkaiden nopean palvelemisen osana monikanavaista asiakaspalvelua tai myyntiä. Freshchat integroituu saumattomasti samaan käyttöliittymään asiakaspalvelujärjestelmän tai myynnin CRM-ohjelman kanssa. Heitä hyvästit kömpelöille ja kalliille integraatioille, valitse Freshworks-ekosysteemi!

Ota yhteyttä!

Kerro tarpeistasi chatissä tai täytä oheinen lomake, niin katsotaan millainen asiakasviestinnän kokonaisuus on paras juuri teille. Tarvekartoitus on aina ilmainen.

Miikka Merikallio.

Miikka Merikallio

Myyntipäällikkö
09 4272 3805
miikka@novellus.fi


Varaa demo!