Checkmark Oy

Checkmark otti yhteydenotot haltuun Freshdeskillä

Checkmark Oy.

 

 

"Ilman tämmöistä järjestelmää tulisi sähköpostiin aivan liikaa tavaraa."

- Timo Tirronen, Checkmark -

Checkmarkin huoltoon tulleiden yhteydenottojen kasvu ja niiden seuranta sai yrityksen etsimään ratkaisuja tehtävien hallintaan. Yhteydenottojen käsittelyyn sidottiin paljon työaikaa ja puhelimitse tulleita yhteydenottoja seurattiin ruutupaperilla.

 

Freshdesk lyhensi käsittelyaikaa

Timo Tirronen, Service Manager, kertoo että yhteydenottojen siirto ruutupaperilta tiketöintijärjestelmään johti muihinkin muutoksiin prosessissa. Tämä lyhensi käsittelyaikaa huomattavasti.

"Kulttuurimuutos on iso ja hidas prosessi. Aiemmin ei oltu käytännössä mietittykään mitä ruutupaperi tarkoitti. Kuormaa oli liikaa tälläiseen prosessiin eikä siinä ollut enää mitään järkeä.", Timo kertoo.

Freshdeskin käyttöönoton myötä asiat tulee hoidettua valmiimmaksi kerralla. Asioita ei jää roikkumaan niin paljoa. "Tikettien tilojen ja näiden seurannan avulla voidaan tehtävät tehdä nopeammin pois. Tästä jää myös hyvä fiilis, että kaikki on hoidossa. Tiketin merkkaaminen ratkaistuksi poistaa asian mielestä.", Timo kertoo.

Timo kertoo, että kokonaisuudessaan prosessi on nyt nopeampi ja vakioidumpi, eikä ruutupaperille tarvitse enää kirjata mitään.

 

Automaatiot tehostaa työtä

Timo kertoo Freshdeskin automaatioiden helpottavan päivittäistä työtä. Asiakaspalvelun sähköpostiin tulee erilaisia ilmoituksia toisista järjestelmistä, jotka eivät vaadi välitöntä reagointia. Automaatioilla nämä voidaan luokitella erillisiin näkymiin, ohjata oikeille ihmisille tai suoraan sulkea ja arkistoida. "Ilman tämmöistä järjestelmää tulisi sähköpostiin aivan liikaa tavaraa.", Timo jatkaa.

Freshdeskin käytöstä Timo kertoo, että ennen järjestelmän käyttämistä ei sitä oikeastaan osannut kaivatakaan. Nyt tiketöintiä arvostaa täysin erilailla eikä elämää ilman sitä osaa ajatellakaan.

 

Novellus ollut avuksi käyttöönotossa

Freshdeskiin tutustumisen Timo teki itsenäisesti ja piti ohjelmaa yksinkertaisena. Timo kertoo kuitenkin, että itsenäisesti käyttöönotto ei olisi edennyt yhtä hyvin. "Hyvä että löytyi Novellus ja saatiin käyttöönottoon apuja. Se oli meille tarpeen ja saatiin paljon hyötyjä koulutuksesta".

Novelluksen kanssa yhteistyö on sujunut hyvin ja Timo tykkää Novelluksen asiapohjaisesta tyylistä ja asiantuntemuksesta. "Asiat määritellään asiapohjalta, eikä esim. tyrkytetä lisenssejä. Novellus tuntee Freshdeskin hyvin, heidän kanssaan on hyvä olla kimpassa.", Timo päättää.

Oy Checkmark Ltd on johtava kotimainen kassapöytien ja kassa-aluekalusteiden valmistaja. Yritys on vuodesta 1993 lähtien toimittanut lähes 30.000 kassapöytää erilaisiin myymälöihin Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Vuosien mittaan Checkmark on rakentanut kokonaisvaltaisen palveluketjun, joka varmistaa kassatoimintojen jatkuvuuden kaikissa tilanteissa myymälätyypistä ja -koosta riippumatta.

Checkmarkin palveluketjuun kuuluvat asiakaskohtainen suunnittelu, valmistus, toimitus, asennus, käyttökoulutus ja koko maan kattava huoltoverkosto.

Haluaisitko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!