Webinaari: Omnikanavaisen asiakaspalvelun saumaton yhdistäminen projektinhallintaan

Kirjoittajalta Jesse Uitto

Novellus ja Seoseon logot.

Novellus Pilvipalvelut järjestää yhteistyössä Digitoimisto SEOSEOnin kanssa webinaarin, jossa näytetään kuinka omnikanavainen asiakaspalvelu ja projektinhallinta liitetään saumattomasti yhteen.

 

Oletko miettinyt miten yrityksesi pystyy parantamaan asiakaskokemusta ja hyödyntämään asiakkailta saadun palautteen tehokkaasti? Onko teilläkin käynyt niin, että palautteeseen ei ole reagoitu ajoissa tai tärkeä viesti on hukkunut viestitulvaan? Et ole yksin ongelman kanssa.

 

Rekisteröidy webinaariin 1.9. klo.9.00 tästä »

 

Päivitä asiakaspalvelun Post-It -laput digiaikaan

Päivittäinen työskentely asiakaspalvelussa on maailman vaativin laji, mitä tulee tehtävien hallintaan.

Asiakaspalveluun saapuvia yhteydenottoja yhdistää yksi tekijä - jokaiseen liittyy jonkinlainen tehtävä. Milloin asiakas tekee tilauksen, milloin reklamaation.

Ihannemaailmassa asiakaspalvelun prosessi on niin hyvällä mallilla, että itse asiakaspalvelijan ei tarvitse kuin siirtää tilaus käsiteltäväksi tai kirjata reklamaatio eteenpäin.

Aina näin ei kuitenkaan ole.

Asiakaspalvelijan työhön liittyy suuri määrä tehtäviä, jotka tulee siirtää omasta tiimistä toiselle, kuten kehitykseen tai toimitukseen. Tällöin hyvin tyypillisesti tapahtuu pallon tippuminen, joka maksaa pahimmassa tapauksessa asiakassuhteen lisäksi kitkerän palautteen sosiaalisessa mediassa.

Pallon tippumiseen voidaan vaikuttaa hallitsemalla asiakaspalveluun saapuvia yhteydenottoja fiksusti ja keskitysti aidosti monikanavaisella asiakaspalvelujärjestelmällä sekä tehtävienhallintaratkaisulla.

 

Poista kasvun ja kehittymisen esteet

Nopea reagointi on tärkeämpää, kuin koskaan. Palaute liittyen asiakassuhteeseen, yrityksen toimintaan tai tuotteeseen vaatii nopeita toimenpiteitä.

Tieto ei saa hukkua tai jäädä pimentoon. Sen vuoksi omnikanavainen asiakaspalvelu on ehdottoman tärkeää yhdistää saumattomasti yrityksen muihin toimintoihin. Tämä toteutetaan Freshdeskin ja mondayn integraation avulla.

 

Webinaarin sisältö

Tule mukaan maksuttomaan webinaariimme. Kerromme yhdessä SEOSEOnin kanssa, miten omnikanavainen asiakaspalvelujärjestelmä Freshdesk helpottaa asiakaspalvelun yhteydenottojen hallintaa Monday.com tehtävävienhallintaratkaisun avulla.

Kaikille ilmainen webinaari pitää sisällään seuraavat pääpointit:

  • Omnikanavaisuus ja Freshdesk
  • Projektinhallinta ja monday.com
  • Miksi näiden yhdistäminen on tärkeää
  • monday.com integroiminen Freshdeskin kanssa
  • Muutama käyttötapausesimerkki
  • Osallistujien vapaat kysymykset Freshdeskiin ja Mondayhin liittyen.

 

Webinaari järjestetään 01.09.2020 kello 09:00. Ilmoittaudu webininaariin täältä ».

Jesse Uitto

Jesse omaa kokemusta erilaisten ohjelmistojen soveltamisesta liiketoiminnan tarpeisiin. Jessellä on asiakaspalvelujärjestelmien lisäksi kokemusta ERP-, taloushallinto-, ja CRM-ratkaisuista. Jesseltä saat aina ratkaisukeskeistä palvelua.

LinkedIn