aDigi Oy

Novellus Pilvipalvelut auttoi aDigiä yhteydenottojen hallinnassa

 

aDigi Oy.

aDigi halusi tehostaa omaa toimintaansa ja pitää asiakkaiden tilauksista käytävän keskustelun ja muutokset yhdessä selkeässä paikassa. Ohjelmaksi valikoitui Freshdesk, joka mahdollistaa asiakasviestinnän lisäksi työjonon ylläpitämisen.

Asiakaspalvelun automatisointi tehostaa työtä

Pasi Puhakka, Toimitusjohtaja, on tyytyväinen Freshdeskin automaatioihin. Automaatiolla on helppo nostaa asiakkaalta tulleet muutokset avoimiin käsiteltäviksi. Näin kaikki muutokset tulevat varmasti huomioiduksi.

Novellus on myös räätälöinyt aDigille tekstiviestimuistutuksen, joka viestittää asiakkaille valmistuneista töistä. Tämäkin on osaltaan vähentänyt kyselyihin käytettävää työaikaa.

Freshdesk on helppokäyttöinen asiakaspalvelusovellus

Pasi kehuu Freshdeskin helppoutta. Kaikki muutokset on helppo tehdä ja pitää yllä itse. Aiempaan verrattuna myös vastuuhenkilön vaihtaminen on helppoa, se on vain klikkaus yhteydenotolla ja asia on toisen henkilön työlistalla.

Freshchat mahdollistaa tilaustietojen viennin tuotantoon

Pasin mukaan myös Freshchat on hyvä juttu ja on hienoa kun chat-keskustelu saadaan talteen tiketiksi ja vietyä yrityksessä eteenpäin aina tuotantoon asti. Näin kaikki oleellinen informaatio on aina saatavilla, eikä tietoja tarvitse arvailla tai kysellä keneltäkään. Kaikki henkilöt tuotantoketjun eri vaiheissa näkevät koko asiakkaan kanssa käydyn keskusteluhistorian.

Freshchat onkin osoittautunut erittäin hyväksi kanavaksi. aDigillä oli hetken aikaa toinen järjestelmä, jossa oli vain käsikirjoitettu botti, eikä sieltä tullut kovinkaan paljon liidejä. Freshchatillä saadaan 10-20 kertaisesti liidejä. Pasin mukaan asiakkaat arvostavat aitoa keskustelua toisen ihmisen kanssa, eivätkä he jaksa klikkailla botteja läpi.

aDigi on Helsinkiläinen digipaino.

aDigi pyrkii takaamaan toiminnassaan, että asiakkaat saisivat luotettavasti ja nopeasti laadukkaat painotuotteet ja tulostuspalvelut tarvittaessa myös nopealla aikataululla. Henkilöstö ei turhaan jahkaile tilauksesi kanssa, vaan haluaa saada painotuotteesi maailmalle niin nopeasti kuin vain mahdollista.

aDigi on valmistanut painotuotteita Helsingissä jo vuodesta 1991.

aDigi on pitkän linjan ympäristöystävällinen digipainotalo ja heiltä löytyy reilusti kokemusta erilaisista painotuotteista ja -menetelmistä jo yli 25 vuoden ajalta. Yritys aloitti vuonna 1991 reprotoiminnalla ja on toiminut täysipainoitteisesti digipainoalalla vuodesta 2008 tarjoten asiakkaillensa vuosi vuodelta upeampia painotuotteita.

Lähes kaikki aDigin painotuotteet painetaan omissa tiloissa Saariniemenkadulla Helsingissä joitain alihankintatuotteita lukuunottamatta. Tilaamalla painotuotteesi heiltä, voit olla varma, että tuotteesi on valmistettu Suomessa reilulla ammattitaidolla laadusta tinkimättä ja luontoa kunnioittaen.

 

"Freshdesk on helppokäyttöinen työkalu ja automaatioilla olemme saaneet paljon tehokkuutta." - Pasi Puhakka, aDigi Oy.

Haluaisitko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!