9Solutions Oy

9Solutions vaihtoi Freshdeskiin

 

9Solutions logo.

Customer Success Specialist Teija Hanhela kertoo ettei heidän edellinen asiakaspalvelujärjestelmä vastannut enää heidän tarpeisiinsa vaan tilalle tarvittiin monipuolisempi järjestelmä. Uudelta työkalulta lähdettiin etsimään yleistä selkeyttä, helppoa asiakkaan aiempien yhteydenottojen löytämistä ja laajaa raportointia.

Myös vasteaikojen lyhentäminen ja yleinen asiakaspalvelun tehostaminen olivat mielessä uutta järjestelmää kartoitettaessa. "Vanha järjestelmä oli hyvin kevyt, se ei antanut paljoa työkaluja.", Teija kertoo.

Freshdesk on monipuolinen asiakaspalvelujärjestelmä 

Marketing Director Minna Törmälä kertoo asiakaspalvelun tarpeiden olleen etusijalla uutta järjestelmää hankittaessa. "Työkalua kuitenkin arvioitiin osana muita toimintoja ja miten se olisi laajennettavissa ja tukisi myös markkinointia ja muita toimintoja. Jo hankintavaiheessa arvivoitiin extranetin saatavuutta samaan yhteyteen."

Minna kertookin Freshdeskin olevan hyvä alusta, joka mahdollistaa asiakaspalvelun kehittämisen ja eri toimintojen välisen yhteistyön. Tästä syystä valinta kohdistui Freshdeskiin ja projektiin otettiin mukaan myös extranetin rakentaminen.

Freshdesk on helpottanut asiakaspalvelun työtä

Teijan mukaan Freshdesk täyttää hyvin sille asetetut tavoitteet. Lisäksi uutena asiana saatiin myös asiakastyytyväisyyden mittaaminen, joka on "hyvä lisä oman toiminnan kehittämiseen". Freshdesk on myös selvästi helpottanut asiakaspalvelun työtä, "Raportoinnissa on säästöä kun ei tarvitse käsin laskea. Saamme raportteja suoraan sähköpostiin automaattisesti. Myös tiketit on helpommin hallittavissa kokonaisuutena.", Teija jatkaa.

Teija arvostaa kovasti Freshdeskin Freshconnect-ominaisuutta, jossa tiimi voi tägäillä toisiaan ja keskustella tiketeistä sisäisesti. Raskaita viestiketjuja ei tarvitse forwardoida sähköpostitse. Tämä on helpottanut asiakaspalvelun työtä.

Freshdesk on ketterä työkalu

Teijan mukaan Freshdesk on toimiva kokonaisuus, joka sisältää useita hyviä ominaisuuksia myös tiimin sisäiseen kommunikointiin ja tehtävien jakamiseen. "Ketterä muokkaaminen on Freshdeskin hyvä puoli.", Teija kertoo ja jatkaa "Muutostarpeissa on saatu hyvin apua myös Novelluksen puolelta."

Minnan mukaan käyttöönotto oli joustavasti hoidettu ja varsinainen asiakaspalvelujärjestelmän käyttöönotto toteutettiin kohtuullisen lyhyessä ajassa. Tämän jälkeen on jatkettu extranetin kehittämistä. "Yhteistyö Novelluksen kanssa on ollut avuliasta ja palvelualtista.", Minna päättää.

9Solutions Oy on Suomen johtava ihmisten ja laitteiden paikannukseen perustuvien terveydenhuollon turvallisuus- ja viestintäratkaisujen toimittaja.

Yhtiö tarjoaa reaaliaikaisen tilannekuvan mahdollistavia henkilöturva-, hoitajakutsu-, kulunhallinta- ja paikannusratkaisuja sekä älykkäitä hoivaratkaisuja sairaaloihin, terveyskeskuksiin, palvelutaloihin ja kotihoitoon.

 

"Raportoinnissa on säästöä kun ei tarvitse käsin laskea." - Teija Hanhela, 9Solutions.

Freshdesk myös Teille?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!