Koti Puhtaaksi Oy

Novellus Pilvipalvelut auttoi Koti Puhtaaksi Oy:tä asiakaspalvelun kehittämisessä

 

Koti Puhtaaksi haluaa panostaa asiakasuskollisuuteen ja minimoida asiakaspoistuman. "Haluamme tarjota Suomen parasta asiakaspalvelua. Nyt ollaan investoimassa uusimpaan asiakaspitoteknologiaan ja otetaan käyttöön Freshdesk. Se on myös valmistautumista uusiin vastaaviin kriiseihin.", kertoo Henri Haho.

Kohti parempia asiakas- ja työntekijäkokemuksia

"Asiakaspalvelutiimimme on yhdistävä linkki asiakkaan ja yli 200 työntekijämme välillä, joita on PK-seudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Se on todella tärkeä ja vastuullinen rooli.", Henri jatkaa.

Henrin mukaan uuden asiakaskokemusalustan käyttöönotto mahdollistaa omnikanavaisen asiakaspalvelun. Koti Puhtaaksi Oy haluaa tarjota asiakkailleen entistä yhtenäisempiä asiakaskokemuksia ja entistä paremmat työvälineet työntekijöilleen. Omnikanavaisella asiakaspalvelujärjestelmällä asiakkaat voivat olla yritykseen yhteydessä useita kanavaa pitkin, mutta työntekijät käyttävät vain yhtä ohjelmaa ja käyttöliittymää.

Freshdesk ehkäisee virheitä

Kaikki työ on tärkeää, mutta asiakaspalvelun roolia aliarvioidaan usein. Henri jatkaa; "Meidän yrityksessämme lähes kaikki viestintä kulkee 5 hengen asiakaspalvelutiimimme kautta. Asiakaspalvelun läpi kulkevat myös useimmat sopimukset ja asiakaspalvelijat ohjaavat tehtäviä myös muille osastoille ja työntekijöille."

Ilman minkäänlaista järjestelmää tulee Henrin mukaan helposti kommunikaatiovirheitä. Siivousalan esimerkki voisi olla esimerkiksi sellainen, jossa asiakas sanoo jonkin asian siistijälle, siistijä välittää tiedon toiselle henkilölle, mutta kukaan ei laita sitä ylös, jolloin asia jää seuraavalta siistijältä huomioimatta.

"Meillä tällaiset asiat menevät jatkossa suoraan asiakaspalvelujärjestelmään.", Henri jatkaa.

Miksi Freshdesk?

Henrin mukaan Freshdesk ja Zendesk ovat molemmat sellaisia ohjelmistoja, jotka ovat vakiinnuttaneet asemansa useissa eri maissa ja kummallakin on maailmanlaajuisesti tuhansia käyttäjiä. Tällaisissa ohjelmistoissa ei ole enää juuri virheitä ja toimittajalla on paljon kokemusta siitä, millaisia asioita laadukas monikanavainen asiakaspalvelu edellyttää.

Merkittävä syy siihen, miksi Koti Puhtaaksi valitsi Freshdeskin, oli suomalainen kumppani Novellus. Myös puhelinliikenteen järjestäminen jo olemassa olevan, suomalaisen operaattorin kanssa oli tärkeää.

 

Lisätietoja

Tiedotteet Koti Puhtaaksi Oy sivuilla:

 

Koti Puhtaaksi on kotisiivouksiin keskittynyt siivousyritys.

Koti Puhtaaksi on perustettu vuonna 2011. Yritys toimii tällä hetkellä Tampereella, Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa ja Oulussa.

Koti Puhtaaksi on palkittu mm. Suomen parhaana työpaikkana, Pirkanmaan vuoden työnantajana ja vuoden kotityöpalveluyrityksenä.

Henri Haho Koti Puhtaaksi Oy.

"Haluamme tarjota Suomen parasta asiakaspalvelua. Nyt ollaan investoimassa uusimpaan asiakaspitoteknologiaan ja otetaan käyttöön Freshdesk. Se on myös valmistautumista uusiin vastaaviin kriiseihin." - Henri Haho, Koti Puhtaaksi Oy.

Haluaisitko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!