Offerilla Oy

Novellus toimitti Freshdesk-asiakastukiratkaisun kotimaiselle diilipalvelu Offerilla Oy:lle

 

Offerilla Oy.

Kotimainen diilipalvelu Offerilla Oy starttasi toimintansa helmikuussa 2016 Suomessa ja yhdisti heti alkuun monikanavaisen asiakastukiratkaisun hyödyt Freshdeskillä! Palveluun liitettiin puheen lisäksi sähköposti- sekä offerilla.com-verkkosivuston chat-palvelukanavat.

Offerilla otti käyttöön Freshdeskin Omnichannel-ominaisuuksilla

Tämä tarkoittaa sitä, että tiketöintiratkaisuun on integroitu puhelin (Freshcaller) ja chat (Freshchat). Offerillalta Miska on pakettiin tyytyväinen ja kertoo, että järjestelmän käyttö on helppoa, kun kaikki on samassa järjestelmässä. Asiakkuudesta saa kokonaiskuvan hyppimättä eri ohjelmien välillä.

Myös eri asiakaspalvelijat näkevät mitä muut ovat asiakkaan kanssa keskustelleet, riippumatta siitä mitä kanavaa pitkin keskustelu on käyty.

Asiakaspalvelu on nopeaa

Freshdesk nopeuttaa asiakaspalvelun työskentelyä tuomalla eri kanavista saapuvat yhteydenotot yhteen paikkaan käsiteltäväksi joten hallintaan ei tuhlata ylimääräistä aikaa ja samat tiedot ovat helposti kaikkien käyttäjien saatavilla.

Ominaisuuksista käytössä ovat mm. sähköpostien käsittelyssä valmiit vastauspohjat sekä automatisoidut vastaukset.

Puhekanavaan liitettiin paikallinen 09-numero sekä palvelun aukioloajat ja puheluihin vastaaminen onnistuu suoraan verkkoselaimesta sekä matkapuhelimella ilman erikseen asennettavia sovelluksia. Chat toimii palveluaikojen ulkopuolella lisäksi myös asiakkaiden yhteydenottolomakkeena.

Miska on tyytyväinen Freshdeskiin yhdistettyyn Freshcalleriin

Freshcallerin avulla puhelut tulevat suoraan asiakaspalvelujärjestelmään ja asiakkaalle voidaan tarvittaessa jättää sinne tiketti auki, mikäli asia ei puhelun aikana selvinnyt.

Erityisen tyytyväisiä Offerillalla ollaan Novelluksen tukeen

Tuki on aina lähellä. "Novelluksen tuen saa kiinni nopeasti ja ongelmat ratkotaan myös nopeasti. Tästä syystä olemme tykänneet olla mukana Novelluksen Ja Freshworksin kelkassa", Miska jatkaa.

Toimitus toteutettiin startup-henkeen nopeasti ja sovitulle käyttöönottopäivälle saatiin sovitettua sekä koulutus että palvelun konfigurointi jolloin asiakkaan pääkäyttäjä pääsi myös itse osallistumaan käyttöönoton jokaiseen vaiheeseen. Päivittäinen käytön tuki tapahtuu kätevästi joko puhelimitse ja chatilla tai videoneuvottelulla sekä näytönjakamisella Google G Suite-palvelun kautta.

Mikä on Offerilla?

Offerilla on Suomen suurin tarjousten markkinapaikka. Yhdistämme kuluttajat sekä yritykset tavalla jossa molemmat osapuolet hyötyvät. Palvelua tarjoava yritys saa uusia asiakkaita ja kuluttaja säästää rahaa.

Yritykset markkinoivat palveluitaan ja tuotteitaan Offerillassa riskittömästi. Offerilla ei veloita yritykseltä mitään kiinteitä kuluja vaan veloitus perustuu siihen että montako kuluttajaa tuomme konkreettisesti yritykselle asiakkaaksi.

Syksyllä 2017 Kaleva-konserni osti enemmistön Offerillasta: https://www.kaleva.fi/uutiset/talous/kaleva-ostaa-enemmiston-markkinapaikka-offerillasta-konserni-vahvistaa-jalansijaa-digitaalisissa-palveluissa/770421/

Yhdessä Kalevan kanssa pystymme kasvattamaan toimintaamme entistä tehokkaammin ja tavoittamaan kuluttajia valtakunnallisesti.

Offerillan myynti vuonna 2018 oli noin 5,5m€ ja työllistää tällä hetkellä 16 täyspäiväistä työntekijää.

Haluatteko tehostaa asiakasyhteydenottojenne käsittelyä?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!