Doorie Oy

Novellus Pilvipalvelut toimitti Doorielle chat-ratkaisun, joka kasvatti verkkokaupan myyntiä

 

Doorien sivuilla oli chat-palvelu, joka oli asiakkaiden mielestä hankala käyttää, eikä sitä saanut piiloon helposti. Myöskään chat-ikkunan värimaailma ei istunut Doorien muun sivuston ulkoasuun, joka teki siitä kovin irrallisen.

Doorien omistajan, Satu Hurmalaisen, mukaan Freshchatin käyttöönoton myötä yhteydenottojen määrä on kasvanut selvästi. Yrityksen väreihin brändätty chat-ikkuna, sekä toimivat triggerit saavat asiakkaat helpommin jättämään viestinsä.

Puhelimessa toimiva applikaatio mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen myös iltaisin tai vaikkapa kassajonosta. "Olen huomannut monen chat-keskustelun jälkeen tulleen uuden tilauksen. Nopeat vastaukset selkeästi auttavat asiakasta ostopäätöksen tekemisessä ja konvertoivat hyvin. Myös chat-ikkunassa näkyvä oma kuva luo asiakkaalle henkilökohtaisemman ja luotettavan kuvan.", kertoo Satu.

Satu näkee chatin kilpailuetuna.

Nopeat vastaukset asiakkaille erityisesti ilta-aikaan erottaa yrityksen isommista kilpailijoista. Myös etiketti on kovin erilainen kuin sähköpostissa. Asiakkaat kysyvät helpommin asioita ja niihin voi nopeasti vastata vain joo/kyllä. Sähköpostissa taasen asiakas joutuisi odottamaan vastausta tunteja, jopa päiviä, jonka lisäksi vastaukseen kuluisi enemmän aikaa, koska sähköpostin etikettiin kuuluu formaalimpi, pidempi vastaus.

Lyhyen kyllä-vastauksen voisi sähköpostissa kokea jopa tylyksi. Satu on ollut jopa yllättynyt kuinka paljon tilauksia tulee hyvin lyhyenkin chat-keskustelun jälkeen. Freshchatin käyttöönotto on selkeästi lisännyt tilauksia, sekä parantanut asiakaspalvelua. "Jos laitan sähköpostin seuraavana tai sitä seuraavana päivänä, on asiakas jo kerennyt menemään kilpailijalle ja kauppa on siinä", Satu jatkaa.

Satu on erittäin tyytyväinen Novelluksen käyttöönottoon.

Kim sparrasi paljon digitaalista markkinointi- ja myyntiprosessia ja toi uusia näkökulmia erityisesti asiakkaiden tarpeiden tunnistamiseen ja viestinnän terävöittämiseen. Käyttöönotossa ei keskitytty ainoastaan Chat-palveluun, vaan koko kokonaisuuteen. "Ilman Kimin apua ei olisi tullut tehtyä näin hyviä triggereitä ja muita toimenpiteitä. Novellus oli aidosti kiinnostunut asiakkaiden tarpeista.", Satu jatkaa.

Sadun mukaan Freshchat on helppokäyttöinen ja erilaisia triggereitä on helppo tehdä ja muokata itse. Joskin kovin montaa muutosta ei ole käyttöönoton jälkeen tarvinnut tehdäkään.

"Chat on osoittaunut todella hyväksi ja suosittelen ehdottomasti muille." - Satu Hurmalainen, Doorie Oy

Doorie Oy on vuoden 2018 lopussa perustettu kotimainen verkkokauppa, josta saa ovia, peitelevyjä ja muita tarvikkeita Ikean kaappirunkojen mitoituksiin. Doorien tuotteilla on mahdollista päivittää vanhoja lipastoja ja vaatekaappeja Suomessa valmistetuilla ovilla ja peitelevyillä.

Verkkokaupalla on varasto Vantaalla, joten tuotteet saa nopeasti kotiovelle postitettuna.

 

 

"Chat on osoittaunut todella hyväksi ja suosittelen ehdottomasti muille." - Satu Hurmalainen, Doorie Oy

Haluatteko tehostaa verkkokauppanne myyntiä?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!