EasyOpp

Voimakkaasti kasvava EasyOpp sai selkeyttä yhteydenottojen hallintaan ottamalla käyttöön Freshdeskin

Lassi Virtanen.

EasyOpp.

 

"Emme olleet aina varmoja mitkä viestit on luettu ja mitkä ei. Tarvittiin laajalle skaalautuva tiketöintijärjestelmä, joka selkiyttää tekemistä"

- Lassi Virtanen, EasyOpp -

EasyOpp myy ja kehittää SaaS-pohjaista työnohjausjärjestelmää, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvan työn tarpeisiin. Asiakkaina on esimerkiksi kuljetusalan, siivousalan, maanrakennusalan ja kiinteistöhuollon yrityksiä.

Kyseessä on kokonaisratkaisu, jossa yhdistyy esimerkiksi työajan seuranta, kenttätyön hallinta, kaluston hallinta sekä työturvallisuuden hallinta. Lisäksi se skaalautuu asiakkaiden tarpeiden mukaan.

EasyOpp panostaa paljon tuotekehitykseen ja se myös näkyy. Tyytyväisten asiakkaiden siivittämänä kasvu on ollut varsin nopeaa. Tämä on asettanut lisävaatimuksia myös sille, kuinka yhtiössä käsitellään yhteydenottoja.

- Oltiin puhuttu meidän operatiivisen johtajan Marko Heinosen kanssa, että tarvitaan tiketöintijärjestelmä, koska kun viestejä ja hoidettavia asioita on paljon, ne menee helposti sekaisin. Sähköpostiin vastailu kävi myös pitkän päälle raskaaksi. Emme olleet aina varmoja mitkä viestit on luettu ja mitkä ei. Tarvittiin laajalle skaalautuva tiketöintijärjestelmä, joka selkiyttää tekemistä, avaa tekninen asiantuntija, Lassi Virtanen

Yhtiön tavoitteet ovat ulkomailla, joten käsiteltävien tikettien määrä ei tule vähenemään itsestään. Freshdeskin käyttöönotolla on haluttu valmistautua myös tulevaisuuden kasvaviin tarpeisiin.

 

EasyOpp valitsi Freshdeskin, koska se palvelee tarpeita tulevaisuudessakin

Lassi Virtanen kertoo, että ohjelmisto hankittiin hieman “etupeltoon”. Ajatuksena on ollut, että täysi hyöty Freshdeskistä saadaan ajan kuluessa, kun liiketoiminta edelleen kasvaa. Tässä vaiheessa ohjelmisto oli helppo ajaa sisään.

Freshdesk tehostaa asiakaspalvelun ohella myös sisäistä viestintää ja kommunikaatiota.

- Pointtina on parantaa myös sisäistä viestintää, kommunikointia ja tehtävienhallintaa. Nyt on helpompi esimerkiksi delegoida hommia, jos joku vaikka lähtee lomalle, Lassi Virtanen sanoo.

Sillä oli myös merkitystä, että Freshdeskissä riittää uusia ominaisuuksia myös tuleviin tarpeisiin.

SaaS-toimittajana meitä kiinnosti kuinka hyvin ominaisuuksia saa jatkossa lisää. Jos vaikka joskus olisi tarvetta uudelle CRM:lle, niin tämäkin löytyisi Freshworksiltä, kertoo Lassi.

Freshdesk parantaa asiakaspalvelun laatua, sillä viestit eivät jää roikkumaan vaikka joku jäisi lomalle tai poistuisi talosta. Uusi työntekijä tai sijainen saa kaikki oleelliset tiedot asioiden hoitamiseen ja kun uusia ihmisiä tulee taloon, aktivoidaan lisää tunnuksia.

- Näemme että Freshdesk on optimaalinen työkalu meidän eri osaajien; markkinoijien ja koodarien yhteistoiminnan ja kommunikaation parantamiseen.

 

Ohjelmiston käyttöönotto kävi nopeasti ja hyöty on konkreettista

Ohjelmiston käyttöönotto oli helppoa ja nopeaa. Novelluksen prosessi toimi sutjakasti. Lassi Virtanen kuvaa tapahtumaketjua näin:

- Otin yhteyttä Novelluksen myyntiin ja otettiin Marko meiltä mukaan. Käytiin perustarpeet läpi. He esitteli systeemin, me tiukkoja kysymyksiä ja toisessa tapaamisessa aloitettiin jo käyttöönottoprosessi.

Nykyisin Freshdeskiä käytetään yrityksessä viikoittain. Viestiketjuja tsekkaillaan aina kun projekteissa jokin muuttuu. Kaikkiin yhteydenottoihin vastataan.

- Jos miettii, että nykypäivänä asiakaspalvelu on paras erottautumistekijä, niin sekin että pystyy heti reagoimaan, eikä käy niin että viestit menee mappi ö-hön tarkoittaa, että rahallisen hyödyn osalta puhutaan kolminmeroisista summista lyhyessä ajassa, Lassi pohtii.

 

Novelluksesta välittyi asiakaslähtöinen, palveluhenkinen ja vastuullinen mielikuva

Lassi kertoo, että Novelluksen toiminnasta välittyi aidosti tunne, että yritys haluaa pitää asiakkaistaan huolta viimeisen päälle - olivat ne sitten pieniä tai isoja.

Yhteistyössä mukavaa on ollut myös se, että palveluita ei ole tuputettu.

- Novellus ei ole niinkään myyntihenkinen, vaan vastuullinen. Miikka Merikallio Novellukselta on ollut säännöllisin väliajoin yhteydessä, muutenkin kuin myyntimielessä. Tästä on tullut huolehdittu ilo, ilman että tuntuu tuputtamiselta.

Yhteistyö jatkuu ja EasyOpp kasvaa. Niin myös Novellus!

Suomalainen EasyOpp on uuden sukupolven toiminnanohjausjärjestelmä, joka on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa. Toiminnan lähtökohtana on alusta asti ollut asiakkaan liiketoiminnan tukeminen ja aktiivisena yhteistyökumppanina toimiminen.

Asiakkaat toivoivat selkeitä ratkaisuja ja mieluiten yhtä kaiken kattavaa järjestelmää usean erillisen palvelun sijaan. Toiminnanohjauksen käyttöönotto tulisi olla ketterää ja järjestelmän käyttö helppoa kiireisen arjen keskellä kenelle tahansa. EasyOpp halusi tarjota asiakkaille ratkaisun joka vastaa tähän tarpeeseen.

EasyOppin ratkaisujen avulla voidaan kasvattaa työtehoa ja kannattavuutta, säästää rahaa ja ympäristöä, laskuttaa enemmän ja nopeammin, parantaa yrityksen työturvallisuutta ja tehostaa toiminnanohjauksen manuaalisia rutiineja ja toimintaa kokonaisvaltaisesti.

EaysOppin kaikki palvelut keskustelevat keskenään ja tietoja voidaan hyödyntää. Palvelun runko on rakennettu geneeriseksi eli käyttöliittymiä ei ainoastaan muokata asiakkaamme näköiseksi, vaan myös aidosti tarpeisiin sopivaksi.

Palveluvalikoimaan kuuluu tilausten/ajojen hallinta, työajan seuranta, kaluston hallinta ja työturvallisuuden hallinta

Yhteydenotot haltuun Freshdeskin tiketöintijärjestelmällä!

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!