Novellus Pilvipalvelut auttoi Myyntiapua CRM:n ja Chatin käyttöönotossa

 

Freshsalesilla myyntiprosessi kuntoon

Myyntiapu vaihtoi Pipedriven Freshsalesiin, koska Freshsales on monipuolisempi. Myyntiavun liiketoimintajohtaja Jarno Paanasen mukaan erityisesti Freshsalesin sähköpostimarkkinoinnin ominaisuudet ovat loistava optio muun asiakkuudenhallinnan lisäksi.

Myyntiavun internetsivuilla on myös Freshchat, joka integroituu kätevästi Freshsalesiin. Sitä kautta saadaan suoraan liidien kanssa käydyt keskustelut talteen asiakkuudenhallintajärjestelmään.

Erityisesti Freshchatin triggerien, sekä chattibotin käyttöönotto on vaikuttanut huomattavasti yhteydenottojen määrään. Jarno näkeekin chatin liidinkeruuvälineenä ja siinä se toimii hyvin. Triggeröidyt viestit aktivoivat hyvin sivuilla kävijöitä.

Käyttöönotto meni hyvin

Jarnon mukaan ilman toimittajan tarjoamaa käyttöönottoa ei voi ymmärtää ja nähdä mitä ohjelmalla voisi tehdä ja mitä hyötyjä siitä saa kiinni. "Aina ei voi tietää mitä koodari on ajatellut, että miten ohjelman tulisi toimia. Tästä syystä Novelluksen tarjoama käyttöönotto ja muut jatkuvat palvelut ovat olleet meille tärkeitä. Kaikki kun ei jää mieleen ensimmäiselläkään kerralla."

Novelluksen kanssa käytiin käyttöönotto läpi, mitä ohjelmat voivat tarjota ja miten niitä kannattaa käyttää. Jarno kertoo, että apua saa myöhemminkin kun on tarpeen ja uudet ominaisuudet näytetään kädestä pitäen.

"Kaikki ominaisuuksia emme tietenkään voineet ottaa heti käyttöön, mutta tiedämme mikä on mahdollista ja olemme meille uusia ominaisuuksia käyttöönottaessa pyytäneet niistä uuden esittelyn.", Jarno jatkaa.

Jarnon mukaani edellisen CRM:n kanssa oli myös se ongelma, että sitä ei ollut oikein otettu koskaan kunnolla käyttöön. "Nyt kun Freshsalesin käyttöönotossa mietittiin prosessit kuntoon ja tiedämme mihin ohjelmaa voi käyttää, CRM myös tukee meidän myyntiprosesseja aidosti.", päättää Jarno.

 

 

Myyntiapu on aito kumppanisi asiakaspalvelun ja myynnin tehostamiseen.

#Omamyyntiapulainen -konsepti kiteyttää yhteen kaiken sen, missä myyntiapu voi olla avuksesi:

  • ajankäytön tehokkuuden maksimointi,
  • liidigenerointi,
  • asiakaspalvelu,
  • myynti.

Omamyyntiapulainen on myynnillinen asiakaspalvelija, joka hoitaa ammattitaidolla kaikki viestintäkanavistasi saapuvat yhteydenotot ja niiden hiljentyessä siirtyy soittamaan asiakkaillesi joko jälkihoitopuheluita tai myyjillesi tapaamisia kalenteriin.

Tutustu tarkemmin osoitteessa www.myyntiapu.com

 

"Nyt kun Freshsalesin käyttöönotossa mietittiin prosessit kuntoon ja tiedämme mihin ohjelmaa voi käyttää, CRM myös tukee meidän myyntiprosesseja aidosti." - Jarno Paananen, Myyntiapu

Haluaisitko kuulla lisää asiakkuudenhallinnasta?

Jätä yhteydenottopyyntö

Nimi:

Sähköposti:

Puhelinnumero:

Teksti:

Jaa artikkeli kaverille: