Streamteam Nordic Oy

Novellus Pilvipalvelut auttoi kansainvälistä mediatuotannon ammattilaista, Streamteam Nordic Oy:tä Freshdesk-tiketöintiratkaisun käyttöönotossa.

Streamteamin käytössä oli aiemmin toinen tiketöintijärjestelmä, jossa ei ollut mahdollista luoda useaa ryhmää. Freshdeskin myötä Streamteam on voinut luoda jokaiselle asiakkaalle oman sähköpostiosoitteen, joka reititetään tiketöintijärjestelmässä asiaankuuluvaan ryhmään.

"Hankintavaiheessa laitoin kyselyn useille tiketöintien myyjille. Novellus oli yksi näistä. Freshdesk oli meille paras vaihtoehto, plus Novelluksen osaaminen oli kattava tähän kokonaisuuteen.", kertoo Huy Tan, ICT-Specialist.

Huyn mukaan käyttöönotto meni hyvin.

Dataa tuotiin vanhasta järjestelmästä Freshdeskiin. Tiketöinnin käyttö on myös edelleen kehityskohteena ja prosesseja on parannettu käyttöönoton jälkeenkin asiakaskohtaisemmaksi.

Live-lähetysten aikana vuorossa olevat henkilöt tarkkailevat asiakkailta tulevia viestejä ja reagoivat niihin nopeasti. Muuna aikana tikettejä käyvät läpi nimetyt henkilöt.

"Pystymme seuraamaan mitä on tehty, mitä ei ole tehty. Aikaisemmin sähköpostikeskusteluissa asiat jäivät helposti avonaisiksi. Tiketöinnin avulla näemme että joku on reagoinut asiaan ja se on hoidossa.", kertoo Huy.

Huyn mukaan yhteistyö Novelluksen kanssa on sujunut hyvin.

Apua saa siihen mitä on luvattu. Lisäksi puheluita pidetään silloin tällöin, joissa käydään läpi yleistä tilannetta ja kehitysideoita. "Novelluksen toiminta on ollu hyvää ja pyritään auttamaan asiakasta.", Huy jatkaa.

Huyn mukaan jatkuva yhteydenpito on ollut hyväksi, kun molemmat ovat oppineet toisistaan lisää, jolloin prosessien kehittämiseen tulee myöhemmin mieleen aivan uudenlaisia ideoita. Käyttöönotossa ei aina tule mieleen kaikki asiat, mitä voisi tehdä.

 

 

View this post on Instagram

 

Viikonloppu mennään näissä merkeissä. 👌 #elitloppet #ravit #trav #harnessracing

A post shared by Streamteam Nordic Oy (@streamteamfi) on

Streamteam Nordic Oy tarjoaa televisiolähetysten tuotantopalveluja.

Streamteam vastaa muun muassa jääkiekon SM-liigan ja ravien valtakunnallisesta kuvatuotannosta.

Streamteam on kehittänyt tv-tuotannon etäohjaustekniikkaa sekä kuvansiirtoa edelläkävijänä Suomessa. Edelläkävijyyttä kuvaa mm. Pasilan Isossa Pajassa toimiva etäohjauskeskus, joka operoi etänä maanlaajuisesti ravien sekä jääkiekon ohjaamisen ja toimittamisen eri kanavakokonaisuuksille. Tuotantotapa on nykyaikainen, kustannustehokas ja varma.

Televisiossa voi nähdä myös Streamteamin virtuaalistudion. Studio on kauttaaltaan vihreä, joka mahdollistaa lavastuksen toteuttamisen joko kokonaan tai osittain virtuaalisesti. Usein lavastuksessa käytetäänkin esiintyjien lisäksi vain muutamaa keskeistä lavastetta kuten tuolia tai pöytäryhmää. Vihreä väri korvataan sitten halutulla virtuaalisella lokaatiolla.

 

"Tiketöinnin avulla näemme että joku on reagoinut asiaan ja se on hoidossa." - Huy Tan, Streamteam Nordic Oy.

Laitetaanko teidänkin sähköpostit ojennukseen?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!