Tilisi Oy

Novellus Pilvipalvelut auttoi Tilisi Oy:tä poistamaan pullonkaulat asiakaspalvelusta

 

Tilisi Oy.

Freshdesk poistamassa pullonkauloja

Tilisi Oy:n omistaja Riku Ryödi uskoo voivansa muuttaa asiakkaidensa prosesseja paremmiksi. Hän on ollut yrittäjänä usean eri tilitoimiston asiakas, jonka myötä hän on todennut, että asiat voi tehdä toisinkin. Riku tapaa paljon asiakkaitaan ja käy heidän tilannettaan läpi. Asiakkaat saavat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa. Tilisi Oy onkin menestynyt ja laajentunut sen verran hyvin, että Rikusta alkoi muodostumaan pullonkaula asiakaspalvelun sujuvalle toiminnalle.

Parantaakseen asiakaspalvelun tasoa, halusi Riku ottaa käyttöön tiketöintiratkaisun. "Koska tarjoan itsekin henkilökohtaista palvelua, oli sen vaatiminen myös toimittajalta tärkeää. Selvittämistäni ohjelmista ja niiden tarjoajista Novellus oli toinen, joka tarjosi henkilökohtaista, paikallista palvelua."

Käyttöönotto

Rikun tapa kyseenalaistaa prosessit näkyi myös Freshdeskin käyttöönotossa, jossa ohjelmaa yritettiin ottaa käyttöön jopa laajemminkin kuin oli alunperin tarkoitus. Käyttöönotto sujui kaikin puolin hyvin ja nopeahkosti, ottaen huomioon, että tavoite oli jossain muualla, kuin mikä Freshdeskin ydintehtävä on.

Riku oli kuitenkin tyytyväinen käyttöönottoon, joka oli henkilökohtaista ja prosesseja käytiin läpi kasvotusten. Yhdessä myös todettiin, että käytetään ohjelmaa vain siihen, mihin se on paras.

Freshdesk on käytössä yrityksen tärkeimmissä toiminnoissa

Lähes kaikki asiakkaisiin liittyvä asia hoidetaan tiketeillä. Sitä voisi kutsua tehtävänhallinnaksi. Kaikki asiakkailta tulevat pyynnöt ohjataan tiketeiksi ja kirjanpitäjät ottavat ne käsittelyyn. Näin nähdään mikä asia on kenelläkin hoidossa, sekä kokonaisuus pysyy tiketin ja asiakkaan alla hallinnassa.

Itse asiassa Riku on mennyt ohjelmien käytössä niinkin pitkälle, että henkilökohtaisten sähköpostilaatikoiden käyttö asiakasviestintään on kielletty. Freshdeskistä voi lähettää asiakkaalle sähköpostin, mikäli on jotain tarkistettavaa tai lisäkysymyksiä. Näin sähköposti jää Freshdeskiin talteen tiketiksi ja sen vastauksen voi ottaa käsittelyyn joku muukin, kuin kysymyksen alkuperäinen lähettäjä.

Freshdeskin hyödyt

Tiketöintijärjestelmän käyttöönotto on säästänyt ennen kaikkea Rikun omaa aikaa, jota ei tarvitse käyttää yhtä paljon asiakasviestintään ja viestin edelleenlähettämiseen työntekijöille. Asiakaspalvelun laatu on myös parantunut, asiakkaat saavat vastaukset kysymyksiinsä aiempaa nopeammin.

"Yhteistyö Novelluksen kanssa on sujunut erinomaisesti, koska en keksi mitään pahaa sanottavaa. Asiat on saatu aina ratkaistua ja käyttöönotto sujui hyvin.", Riku päättää.

Tilisi Oy:n lupaus on, että asiakas voi jättää kommunikoinnin tilitoimiston huoleksi. Ja näin tosiaan onkin!

Tilisin toimintatapa on hieman poikkeava niinkin perinteisellä toimialalla kuin kirjanpito. Jo yrityksen sisäiset prosessit ovat hieman erilaisia ja erityisesti teknologiaa hyödynnetään niin paljon kuin mahdollista. Kaiken tämän keskiössä on asiakas.

Tilisi on jatkuvasti yhteydessä asiakkaaseen ja toimittaa raportteja, joita asiakas ei edes osaa pyytää. Yrityksen koko toimintatapa keskittyy asiakkaan palvelemiseen. Parantaakseen asiakaspalvelua, Tilisi Oy ottikin käyttöön Freshdeskin tiketöintijärjestelmän.

 

 

"Yhteistyö Novelluksen kanssa on sujunut erinomaisesti, koska en keksi mitään pahaa sanottavaa." - Riku Ryödi, Tilisi Oy

Poistetaanko pullonkaulat teidänkin asiakaspalvelusta?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

tai varaa demo!